Mand anholdes i tre døgn for at gramse på 6-årig dreng

En 52-årig mands anholdelse forlænges, så politiet kan nå at efterforske sag om overgreb på dreng

I et grundlovsforhør onsdag fik en 52-årig mand fra Greve, der er sigtet for at have stukket hånden ned i bukserne på en 6-årig dreng i et supermarked, sin anholdelse forlænget med tre døgn.

Det betyder, at dommeren ikke har fundet politiets materiale mod den sigtede stærkt nok til en egentlig varetægtsfængsling.

I de situationer er der mulighed for at opretholde anholdelsen i op til tre døgn, så politiet får mulighed for at efterforske sagen nærmere og eventuelt styrke mistanken mod den sigtede.

Manden er mistænkt for at have stukket hånden ned i bukserne på en 6-årig dreng, der mandag aften var på indkøb i Superbrugsen i Karlslunde med sin far.

Mens faren var optaget af varerne i køledisken, har en mand set sit snit til at røre ved barnet.

Drengen fortalte i første omgang sin far, at han havde mødt en "klam mand". Først senere gengav han nøjagtigt, hvad der var sket. Politiet fik derfor først anmeldelsen tirsdag morgen.

Drengen har forklaret til politiets døgnrapport, at manden først befølte ham på numsen uden på bukserne, hvorefter han stak sin hånd ned i drengens bukser og befølte ham igen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der har kendskab til andre lignende episoder.