Mand anholdt for voldtægt af 19-årig

En kvinde har anmeldt, at hun i weekenden blev voldtaget i Mundelstrup ved Aarhus. En mand er anholdt

Følg Krimi

Politiet har anholdt en 23-årig mand og præsenteret ham for en sigtelse for voldtægt, fortæller pressetalsmand Jakob Christiansen ved Østjyllands Politi.

Søndag anmeldte en 19-årig kvinde fra Skanderborg, at hun var blevet voldtaget på en adresse i Mundelstrup, som ligger vest for Aarhus.

Manden og kvinden havde aftalt at mødes på stedet

Onsdag eftermiddag anholdt Østjyllands Politi så en 23-årig mand, som mistænkes for at have voldtaget kvinden.

Jakob Christiansen fortæller, at manden er sigtet for den del af voldtægtsparagraffen, der handler om, at man ved vold eller trusler tiltvinger sig samleje. Han kan endnu ikke oplyse, hvorledes den 23-årige mand stiller sig til den rejste sigtelse.

Vidner afhørt
Kvinden anmeldte voldtægten til politiet søndag eftermiddag ved 13-tiden. Efterfølgende tog politiet ud til gerningsstedet, hvor der blev foretaget tekniske undersøgelser. Der blev også afhørt vidner.

Derudover er kvinden blevet undersøgt af en læge.

I voldtægtssager er det normalt, at der indgår en lægeundersøgelse, blandt andet for at dokumentere hvorvidt og i hvilket omfang offeret har været udsat for vold.

Anklagemyndigheden har vurderet, at der ikke er grundlag for at kræve manden varetægtsfængslet. For at det skal kunne komme på tale, skal anklageren i retten blandt andet kunne underbygge en såkaldt begrundet mistanke om, at den sigtede er skyldig.

Den 23-årige vil derfor i løbet af torsdag blive løsladt. Sigtelsen mod ham vil blive opretholdt, mens sagen er under efterforskning.

Østjyllands Politi vil af hensyn til offeret i sagen og den videre efterforskningen på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+