Mand anholdt: Stort våbenfund i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi har beslaglagt seks-syv håndskydevåben og en maskinpistol under en ransagning i Brøndby Strand

I forbindelse med en politiaktion har Københavns Vestegns Politi fundet og beslaglagt flere skydevåben i Brøndby Strand.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

'Det drejer sig om seks-syv håndskydevåben og en maskinpistol. Sammen med våbnene har politiet også fundet en større mængde patroner isat magasiner. der passer til de fundne våben', lyder det i pressemedelelsen, hvor der også står, at man har anholdt en 43-årig mand.

Ifølge vicepolitiinspektør Carsten Jansson er den anholdte ikke tidligere kendt af politiet.

- Vi foretog ransagningen på baggrund af nogle efterretninger, vi havde fået, siger Carsten Jansson, der ikke forventer, at man vil foretage flere anholdelser i sagen på nuværende tidspunkt.

Den anholdte vil blive fremstillet i Grundlovsforhør lørdag i Retten i Glostrup. Her vil anklagemyndigheden begære lukkede døre, står der i pressemedelelsen.

- Det er af hensyn til efterforskningen. Vi ved ikke, hvor våbnene stammer fra, og hvad de eventuelt skulle bruges til, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

Den anholdte er etnisk dansk.

Ekstra Bladet følger sagen