Mand død da han ville stjæle kondomer

En tysk mand døde i forsøget på at stjæle kondomer, da han sammen med et par allierede sprængte en kondomautomat i stykker og blev ramt af et stykke metal

Kondomautomaten i den tyske by var godt medtaget efter mændenes bombe eksploderede i den. (Foto:  SWNS - NTI - MASONS - HEMEDIA - RPA)
Kondomautomaten i den tyske by var godt medtaget efter mændenes bombe eksploderede i den. (Foto: SWNS - NTI - MASONS - HEMEDIA - RPA)

Julen fik en tragisk udgang for en tysk mand.

Han døde efter han sammen med et par andre mænd havde sprængt en kondomautomat i luften i forsøget på at stjæle indholdet, fortalte politiet mandag ifølge The Guardian.

Ifølge BBC havde de tre mænd lavet en hjemmelavet bombe, som de havde placeret i kondomautomat, der lå på en stille vej. Inden bomben eksploderede, søgte mændene tilflugt i deres bil. Men offeret nåede ikke at lukke bildøren og blev derfor ramt i hovedet af et metalstykke.

Fire mænd brugte gas til at sprænge dankortautomat

Efter ulykken blev den 29-årige mand bragt til hospitalet i byen Schöppingen af de to andre mænd, der flygtede fra ulykkesstedet i en bil og efterlod både kondomer og penge omkring den eksploderede kondommaskine.

I første omgang fortalte mændene, at deres ven var faldet ned af nogle trapper og var kommet til skade med hovedet. Men den historie købte personalet på hospitalet ikke, og derfor kontaktede de politiet.

Da mændene blev afhørt af politiet, indrømmede den ene, at de havde sprængt kondomautomaten i stykker, og at manden var blevet ramt af et metalstykke fra maskinen, imens han søgte tilflugt. Manden døde senere på hospitalet på grund af sine kvæstelser.