Mand død efter brand i lejlighed

Manden, der er i starten af 50'erne, døde af sine kvæstelser lørdag aften på Righospitalet

Politiet vurderer indtil videre, at branden kan skyldes, at der enten er blevet røget i sengen eller i sofaen (Foto: Hovedstadens Beredskab).
Politiet vurderer indtil videre, at branden kan skyldes, at der enten er blevet røget i sengen eller i sofaen (Foto: Hovedstadens Beredskab).

Befandt du dig i morgen, eller har du oplysninger i sagen, så tip på e-mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i en lejlighed på Nordbanegade 26 i København.

En mand, der opholdt sig i lejligheden, er død af sine kvæstelser.

Det oplyser Københavns Politi søndag til Ekstra Bladet.

- Vi får anmeldelsen klokken 16.06 om, at der kommer røg fra en lejlighed. Der finder de en mand, der bliver reddet ud af lejligheden, og som efterfølgende afgår ved døden på Rigshospitalet, fortæller Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Hovedstadens beredskab var til stede og fik efter et stykke tid slukket branden.

Ifølge vagtchefen var branden begrænset til den pågældende lejlighed og spredte sig derfor ikke yderligere til de omkringliggende lejlligheder.

- De foreløbige undersøgelser kunne tyde på, at branden skyldtes, at der er blevet røget enten i sengen eller sofaen, men det er kun gisninger og ikke noget, vi kan lægge os fast på endnu, siger Henrik Brix.

Ekstra Bladet har været i kontakt med en af afdødes bekendte, der oplyser, at der er tale om en mand i starten af 50'erne.