Mand død efter drukneulykke

En større redningsindsats ud for Spodsbjerg ved Langeland er afsluttet. Mandskab på redningshelikopter fandt livløs mand

Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Opdateret klokken 19.27: Fyns Politi oplyser, at den livløse mand er afgået ved døden. Der er tale om en 72-årig mand fra Solrød, som var taget ud for at fiske klokken 12. De pårørende er underrettet. Årsagen til ulykken undersøges af Fyns Politi.

------

En livløs mand er tirsdag eftermiddag blevet fundet drivende i havet tæt på kysten ud for Spodsbjerg på det østlige Langeland.

Det oplyser vagtholdsleder ved Forsvarets Joint Rescue Coordination Center, Daniel Ammitsbøl, til Ekstra Bladet.

Alarmcentralen modtog klokken 15.07 et opkald om, at en mand ikke længere var om bord på sin jolle i havet. Det gjorde, at en større indsats blev sat i værk.

En redningshelikopter fra Skrydstrup blev sendt af sted. Det samme gjorde flere fartøjer - heriblandt patruljefartøjerne Nymfen, Ertholm og Poul Løvenørn samt et mindre redningsfartøj.

- I det nærmere angivne område starter vi en eftersøgning efter en mand i vandet. Vi har gode informationer om, at der har været en mand i båden. Og der er han ikke længere. Klokken 15.41 ser vores redningshelikopter en mand ligge tilsyneladende livløs i vandet, siger Daniel Ammitsbøl til Ekstra Bladet.

Manden er blevet fløjet i redningshelikopter til behandling på hospitalet. Joint Rescue Coordination Center kan ikke fortælle yderligere om mandens tilstand.

Ekstra Bladet har været i dialog med Fyns Politi og Beredskab Fyn, som grundet travlhed ikke har kunnet bidrage yderligere til sagen.

- Vi kender ikke til mandens tilstand endnu, siger vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, klokken 17.05.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter