Mand dræber forældrepar ved universitet i Michigan

De to dræbte på et universitet i Michigan er forældre. Skyderiet kan være udløst af et husspektakel

De to personer, der fredag blev dræbt af skud ved et skyderi på Central Michigan Universitys område i byen Mount Pleasant, var forældrene til den formodede gerningsmand.

Det oplyser universitetet.

Politiet mener, at skyderiet opstod som følge af et "husspektakel", skriver universitetet på Twitter.

Den formodede gerningsmand er fortsat på fri fod. Bystyret i Mount Pleasant skriver på Twitter, at der er tale om en 19-årig sort mand, og at han er bevæbnet og farlig.

- Hvis du ser den mistænkte, så gå ikke i nærheden af ham. Ring 911, skriver myndighederne med henvisning til alarmcentralens nummer.

Politiet er massivt til stede i byen Mount Pleasant, hvor gerningsmanden stadigvæk er på fri fod. Foto: Lisa Yanick Litwiller Krimi To dræbt af skud ved amerikansk universitet

Donald Trump fortalte mandag, at han ville have angrebet skoleskyderen i Florida, hvis han havde været i nærheden. Foto: AP Politik Trump til grin på nettet efter kommentar om skoleskyderi

Politiet og skolen opfordrer alle til at søge i sikkerhed.

Skyderiet skete i en kollegiebygning, oplyser universitetet, der ifølge Sky News har ikke færre end 23.000 studerende.

Det fandt sted omkring klokken 9 om morgenen lokal tid (klokken 15 dansk tid).

Michigans guvernør, Rick Snyder, skriver på Twitter, at han hele tiden er i kontakt med både delstatens og byens politi for at få klarlagt, præcis hvad der foregår på universitetet.

Der var ikke umiddelbart flere detaljer om skyderiet.

Politiet i Mount Pleasant oplyser ifølge FOX 17, at andre skoler i byen er lukket ned som en sikkerhedsforanstaltning.

Det er kun to uger siden, at USA oplevede et blodigt skoleskyderi i Florida.

Her blev 17 mennesker dræbt, da en tidligere studerende trængte ind på Marjory Stoneman Douglas High School i byen Parkland.

Siden har flere af de overlevende elever fra skolen demonstreret og udtalt sig i medier med krav om, at de amerikanske våbenlove bliver skærpet.

Præsident Donald Trump har ytret ønske om at uddanne og bevæbne nogle lærere på hver skole.

Desuden har Trump luftet tanker om at indføre skrappere baggrundstjek af folk, der køber våben. Han vil også muligvis øge aldersgrænsen for, hvem der må købe visse typer våben.