Mand dræbt i Nordjylland

En nordjysk mand er angiveligt fundet dræbt i Gunderup syd for Aalborg

Video: René Schütze

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

En 58-årig mand er fundet dræbt i et hus på Oppelstrupvej i Gunderup - cirka 13 kilometer syd for Aalborg.

Kort efter middagstid fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand gik på gaden indsmurt i blod. Da politiet ankommer til stedet, finder de den formodede gerningsmand, der selv oplyser, at han har dræbt en anden person.

- Vidner ringer til os og fortæller, at der går en mand, der er smurt ind i blod. Manden siger til os, at han har slået en ihjel og fører os selv hen til gerningsstedet, sagde Henrik Beck, vagtchef hos Nordjyllands Politi, tidligere til Nordjyske.dk.

Den 39-årige formodede gerningsmand er anholdt. Han er nu kørt ind til afhøring og forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen

Politiet forsøger lige nu at skabe sig et overblik over gerningsstedet. Retsmediciner og teknikere er på stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder, og derfor er man endnu tilbageholdende med at melde mere ud.

- Det er meget lidt, vi kan sige på nuværende tidspunkt, men vi kan bekræfte, at vi har gang i noget i Gunderup, hvor der er fundet en død person i et hus, og vi har anholdt en person, som er mistænkt for at være gerningsmand, siger efterforsker Lars Nørskov Jørgensen til Ekstra Bladet.

Er der tale om denne person, der angiveligt har fortalt jer, at han har dræbt manden?

- Det har jeg ingen kommentarer til, lyder det fra Lars Nørskov Jørgensen, der fortæller, at efterforskningen stadig er i opstartsfasen:

- Anmeldelsen kommer til politiet lidt efter klokken 12, men vi er først underrettet omkring 13.30. Den anholdte er ikke en person, vi kender særligt til, siger Lars Nørskov Jørgensen, der ikke ønsker at komme med yderligere detaljer omkring sagen.

Naboer i chok

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den 58-årige være blevet dræbt med et slagvåben, som er blevet tilvejebragt af politiet.

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Opdateres...