Mand fængslet for drabsforsøg på ekskæreste

38-årig mand nægter drabsforsøg på 42-årig kvinde

Mand fængslet for drabsforsøg på ekskæreste

En 38-årig mand er fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet frem til den 18. marts.

Manden er sigtet for at ville dræbe sin 42-årige ekskæreste torsdag eftermiddag på en parkeringsplads på Sølystvej i Aalborg.

- Hun blev stukket to gange i ryggen, så hendes lunger punkterede og klappede sammen, og så har hun nogle andre skader, oplyser anklager Anders Koukoumis til Ekstra Bladet.

Kvinden blev stukket fire gange og var i livsfare efter knivoverfaldet, men fredag oplyser politiet, at hendes tilstand er stabil, og at hun er udenfor livsfare.

Kvinden var dog selv i stand til at ringe 112 og fortælle, at hun var blevet stukket ned.

Alarmopkaldet blev ifølge nordjyske.dk afspillet i retten, og her kunne man høre kvinden fortælle, at det var ekskæresten, som stak hende ned.

Kvinden udpegede også ekskæresten som gerningsmand, da politiet ankom til gerningsstedet.

Ingen vidner overværede selve knivstikkeriet, men vidner har set en person i området omkring Sølystvej, som passer på signalementet af den sigtede mand, oplyser anklageren.

Kvinde stukket ned: Ekskæreste sigtet for drabsforsøg

Under fredagens grundlovsforhør nægtede manden sig skyldig og sagde, at han ikke havde haft kontakt til kvinden gennem længere tid.

Han kærede dog ikke fængslingen til landsretten.

Politiet kender endnu ikke motivet bag knivoverfaldet, men anklager Anders Koukoumis oplyser, at det er politiets umiddelbare vurdering, at motivet skal findes i parrets tidligere kæresteforhold.

Ifølge politiet var den 38-årige ekskæreste påvirket, da han kort efter knivoverfaldet blev anholdt uden dramatik nær gerningsstedet.

En kilde tæt på de 42-årige kvinde fortæller til Ekstra Bladet, at ekskæresten tidligere har været truende overfor kvinden.

- Han har flere gange sagt, at han ikke vil leve uden hende, og at hun aldrig bliver fri for ham. I deres forhold var han truende, især når han drak, fortæller kvinden, som ønsker at være anonym af hensyn til sin egen sikkerhed.

Ifølge den 42-årige kvindes veninde har den 38-årige mand også flere gange ventet på kvinden ved hendes arbejde.

- Hun gik for nylig fra ham. Bl.a. på grund af hans alkoholmisbrug og utrygheden.Deres forhold har kørt op og ned i et stykke tid, og han har haft en del problemer med at styre sit temperament, fortæller hun.

Den 42-årige kvinde har tre børn. Den sigtede er ikke far til nogen af børnene.