Mand fængslet: Kvinde stukket med kniv i ryggen

28-årig kvinde er uden for livsfare efter knivstikkeri i en lejlighed i Frederikshavn - 31-årig mand er fængslet i fire uger

Politiet arbejdede sent i aftes på stedet. Foto: René Schütze
Politiet arbejdede sent i aftes på stedet. Foto: René Schütze

OPDATERET: En 28-årig kvinde er udenfor livsfare, efter hun blev stukket med kniv i den øverste del af ryggen, oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Kvinden blev stukket ned i en lejlighed på Elmevej i Frederikshavn i aftes.

Der blev slået alarm til politi og redningsmandskab klokken cirka 1945 af andre personer i området, som kom til stedet.

Kvinden blev indbragt på sygehuset med livstruende skader.

Et stort område blev i aftes afspærret af politiet, deriblandt flere sideveje til Elmevej. Politiet var til stede med hundepatruljer, en indsatsleder og efterforskere, fortæller Ekstra Bladets mand, som var på stedet.

Hundepatruljerne søgte efter noget, og politiet var i området helt frem til midnat.

En 31-årig mand er blevet anholdt. Han blev fremstillet for en dommer klokken 14 ved retten i Hjørring i dag. Manden er sigtet for drabsforsøg.

Claus Bjerre Nielsen fra Nordjyllands Politi oplyser, at kvinden og manden har haft et forhold, men han ville ikke gå i yderligere detaljer.

Grundlovsforhøret fandt sted bag lukkede døre, men af sigtelsens ordlyd mod manden fremgik det, at kvinden var stukket ved højre skulderblad, 'hvorved hun formentlig blev bragt i livsfare'.

Den 31-årige nægter sig skyldig, oplyser anklager Louise Watson til Ekstra Bladet.

Grundlovsforhøret blev i øvrigt holdt bag lukkede døre. Manden blev fængslet i foreløbig fire uger på en begrundet mistanke om i hvert fald grov vold, en kendelse han ikke kærede til landsretten.

Den anholdte blev desuden beskyttet af navneforbud.