Mand fundet død i travl lufthavn efter otte måneder: - Hvordan kan det ske?

En amerikansk mand er blevet fundet død i sin bil på en parkeringsplads efter otte måneder. Nu kræver familien svar på, hvordan det kunne ske

Randy Potter blev fundet død i Kansas City Airport efter otte måneder (Foto: Lenexa Police)
Randy Potter blev fundet død i Kansas City Airport efter otte måneder (Foto: Lenexa Police)

I otte måneder var han væk, mens familien ingenting vidste.

Den 17. januar kom amerikanske Randy Potter aldrig hjem fra arbejde, og siden da har han været meldt savnet. Familien troede aldrig, at de ville få svar, men tirsdag skete der noget.

I lufthavnen i Kansas City fandt politiet en død mand i en 'pickup', efter der var blevet rapporteret om en stærk lugt fra et parkeringshus. I første omgang var liget så ødelagt, at efterforskerne ikke var i stand til at fastslå mandens identitet.

Men nu er det blevet offentligjort, at der er tale om den savnede 53-årige Randy Potter.

- Bilen var parkeret i lufthavnens 'Economy Lot B' placeret lidt væk fra lufthavnens terminaler, forklarer talsmand for Kansas City Aviation Department, Joe McBride.

Fundet har efterfølgende rystet familien, der kræver svar på, hvordan i alverden det kan ske, at en død mand kan sidde ubemærket i en bil i månedsvis, uden nogen opdager det.

- Hvordan er det muligt i USA? En bil kan bare stå der i otte måneder? Han burde være blevet fundet langt tidligere, hvis alle bare havde gjort deres arbejde, siger Randy Potters kone Carolina til The Kansas City Star.

Fundet har nu også fået familien til at sætte en række advokater på sagen.

- Vores mål er at finde ud af, hvad der skete og hvorfor. Hvad blev gjort, og hvad blev ikke gjort? Det gør vi for at sikre, at det ikke sker for nogen andre igen, siger advokaten John Picerno til avisen.

I januar brugte det lokale politi i Lenexa adskillige resurser på at forsøge at finde den forsvundne mand, og de sendte blandt andet et billede ud til offentligheden, hvor han blev meldt savnet.