Annonce:
Annonce:

Mand fundet kvæstet og smurt ind i blod og benzin: Endnu en mand er anholdt

Nordjyllands Politi har anholdt en 48-årig mand, som er blevet sigtet for drabsforsøg på 35-årig mand. Nu er tre personer anholdt i alt

(Video: René Schütze)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Nordjyllands Politi har tirsdag anholdt endnu en person, der sættes i forbindelse med gårsdagens drabsforsøg på en 35-årig mand.

Det oplyser anklagemyndigheden hos Nordjyllands Politi på twitter.

- Vi har anholdt en 48-årig mand fra lokalområdet tidligt i morges. Vi har sigtet ham for drabsforsøg, siger anklager Thomas Klingenberg til Ekstra Bladet.

Den 48-årige skal klokken 18 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hjørrring. Politiet forventer, at også han kan blive varetægtsfængslet i fire uger, sådan som to andre mænd på 30 og 41 blev sendt mandag aften.

Sigtelse: Voldsoffer skulle brændes af i varebil

Annonce:

35-årig fundet i bagagerum
Det var ved fire-tiden mandag morgen, at Nordjyllands Politi kom ud til et usædvanligt færdselsuheld ved Frederikshavn. Her var en varebil og en knallert stødt sammen. Da politiet helt rutinemæssigt fik åbnet døren ind til bagagerummet på varebilen, viste det sig, at der lå en 35-årig svært kvæstet mand i bagagerummet, som var smurt ind i blod og benzin.

Den 35-årige havde kraniebrud tre steder og var også ramt af flere knivlæsioner. Det er politiets opfattelse, at han har været udsat for drabsforsøg. Og det er også politiets opfattelse, at han skulle have været brændt af på et senere tidspunkt.

Mystisk dødsfald: Kvinde skal obduceres i dag

Ved varebilen befandt sig to mænd på 30 og 41 år. De blev begge anholdt. Under grundlovsforhøret, der blev afviklet ved Retten i Hjørring klokken 17 mandag, nægtede de sig begge skyldige i drabsforsøg.

Kvinde fundet død
Den 35-årige kvæstede mand blev kørt på Aalborg Universitets Hospital, hvor han har ligget i kunstigt koma lige siden.

Annonce:

Mandag aften blev en kvinde også fundet død på en mark lige syd for Elling Å ikke langt fra stedet, hvor færdselsuheldet skete. Nordjyllands Politi vil ikke kommentere, om der er en sammenhæng mellem fundet af den døde kvinde og den kvæstede mand. Begge er fra Skagen.

Kvinde fundet død i å: Politi efterforsker mulig forbrydelse

Politiet efterforsker fundet af kvinden som et mistænkeligt dødsfald. Politiet har oplyst, at der skal gennemføres en obduktion. Pårørende til den fundne kvinde er blevet underrettet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: