Annonce:
Annonce:

Mand i kritisk tilstand efter skud

En 29-årig mand er indlagt i kritisk tilstand efter at være blevet ramt af skud torsdag aften

Annonce:
Følg Krimi

Et slagsmål i Brabrand udviklede sig torsdag aften drastisk, og en 29-årig mand er nu indlagt i kritisk tilstand efter at være blevet ramt af skud.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Skyderiet udspillede sig på Inger Christensens Gade i Brabrand, og politiet rykkede ud efter en anmeldelse klokken 23.04.

Da de ankom til stedet, var dramaet imidlertid overstået, og den 29-årige var kørt afsted til skadestuen.

Fredag formiddag er manden fortsat i kritisk tilstand.

- Det er vores opfattelse, at der afgivet mere end et skud. Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvor på kroppen han er ramt, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen til Ekstra Bladet.

Fem anholdt
På skadestuen anholdt politiet fem mænd, alle mellem 20-27 år, som ankom sammen med den sårede mand.

Annonce:

Der er dog umiddelbart ikke grundlag for at sigte de fem i sagen, og de vil formentlig blive løsladt, når de er afhørt i sagen, oplyser politiet.

Jesper Bøjgaard Madsen kan ikke komme nærmere ind på relationen mellem den 29-årige og de fem anholdte, men han oplyser, at de alle har relation til Aarhus.

Uacceptabelt
Politiet er i fuld gang med at efterforske sagen og har i løbet af aftenen og natten afsøgt gerningsstedet, foretaget ransagninger og lavet adskillige afhøringer, oplyses det i pressemeddelelsen.

- Skud i det offentlige rum hverken kan eller vil vi som politi eller samfund acceptere. Derfor gør vi også, hvad vi kan for at efterforske og komme til bunds i sagen, siger Jesper Bøjgaard Madsen.

Ifølge politikommissæren er det endnu for tidligt at konkludere, om episoden er banderelateret, eller om der ligger et personopgør bag.

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden, bedes man kontakte politiet via telefon 114 eller ved den mobile politistation, som holder i Brabrand fra omkring klokken 15 fredag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: