Mand idømt 100 års fængsel: Druknede sin steddatter i pool

Andre badende gjorde intet for at stoppe ugerningen, der blev filmet af et overvågningskamera. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Stedfarens forbrydelse, som menes senere at have ledt til pigens død, blev filmet af et overvågningskamera. Han er nu blevet idømt 100 års fængsel.
Stedfarens forbrydelse, som menes senere at have ledt til pigens død, blev filmet af et overvågningskamera. Han er nu blevet idømt 100 års fængsel.
Følg Krimi

En mexicansk mand, som druknede sin treårige steddatter i en swimmingpool, er nu blevet idømt 100 års fængsel for sin forbrydelse, skriver de engelske medier Daily Mail og Mirror.

Manden, der kun er identificeret som Jose David N., begik angiveligt forbrydelsen, mens familien boede på et hotel i den mexicanske by Morelia.

Pigens mor sov på hotelværelset, mens det skete, og opdagede ifølge eget udsagn først, hvad der var hændt, efter hun selv havde været i poolen og kom tilbage til hotelværelset, hvor hun fandt sin livløse datter foran fjernsynet.

Stedfarens forbrydelse, der skal have fundet sted 12. august 2015, blev filmet af et overvågningskamera. På optagelserne ses det, hvordan han både kaster den hjælpeløse pige i vandet gentagne gange og blot ser passivt til, mens hun kæmper for sit liv, og sidenhen holder hendes hoved under vandet.

Pigen kunne ikke svømme, og andre badende, der overværede visse dele af forbrydelsen, gjorde intet for at stoppe Jose David N.

Den mordtiltalte stedfar fortalte i retten, hvordan det kom bag på ham, at hans steddatter ikke kunne svømme, men da optagelserne fra poolområdet blev afspillet i retten, fortalte de dog en anden historie.

Da overvågningsvideoen blev offentliggjort sidste år, fik det mange sydamerikanere til at se rødt og kræve stedfarens hoved på et fad. De kan måske finde trøst i den hårde straf, han nu er idømt.

Sagens anklager krævede 40 års fængsel til Jose David N., men det mente sagens dommere ikke var nok og idømte ham i stedet 100 års fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Forsvareren i sagen forsøgte at sandsynliggøre, at pigen skulle være død uden for poolen og ikke i vandet, men det blev afvist af dommerne.

Det vides ikke, om Jose David N. har tænkt sig at anke dommen.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.