Annonce:
Annonce:

Mand kravlede ind til løverne i dansk zoo: - Vi er totalt rystede

Politiet har stadig intet nyt om den mand, der søndag hoppede over hegnet til løverne

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm, takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Det kunne have endt helt galt, da en mand søndag af ukendte årsager kravlede over et hegn og ind til løverne i Odense Zoo. Der var således kun et hegn, der adskilte ham fra løverne.

Efter han var kravlet over hegnet, kastede vedkommende pølser ind til løverne.

Løverne kastede sig derfor med det samme mod hegnet og har muligvis ramt manden. Han fik i hvert fald hurtigt benene på nakken og forsvandt ned mod Åstien i Odense.

Politiet er derfor stadig ikke på sporet af manden, der under episoden havde cowboyshorts på og derudover havde bar mave, hvor han havde flere synlige tatoveringer.

- Vi er endnu ikke kommet i kontakt med manden, og vi har ikke mange nye oplysninger at gå efter, siger Steen Nyland, der er vagtchef hos Fyns Politi, til Ekstra Bladet mandag morgen.

Annonce:

Ifølge vagtchefen er deres efterforskning nu rettet mod de pølser, der blev kastet ind til løverne.

- Næste skridt er, at vi skal ud og have en snak med medarbejderne i Odense Zoo og se, om vi kan komme lidt nærmere, hvem vedkommende er. Vi skal se, om vi kan få fat i pølserne, for hvis pølserne har været forgiftede, er det jo en alvorlig sag, siger Steen Nyland, der på nuværende tidspunkt ikke kan sige yderligere om motiv.

Sparsomt med tip
Fyns Politi har efter episoden efterlyst vidner, der kunne have set manden, men det er der ikke kommet meget ud af.

- Vi har ikke hørt fra nogen, og vi har ikke fået nye oplysninger i sagen. Vi efterlyser selvfølgelig stadig vidner, som kan have hørt eller set noget, siger Steen Nyland.

- Vi har stadig heller ikke mere på signalementet, udover at manden var iført cowboyshorts og havde en bar, tatoveret overkrop, da han hoppede over hegnet.

Annonce:

Konstitueret direktør for Odense Zoo, Nina Collatz Christensen, fortæller mandag morgen til Ekstra Bladet, at hun og medarbejderne stadig er chokerede over hændelsen.

- Det er klart, at vi er totalt rystede over, at man kan finde på sådan noget. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvad vi føler. Vi er chokerede. Det er jo farlige dyr, vi har med at gøre, og det er uforståeligt, hvordan man kan finde på at hoppe ind til dem.

Dialog med politi
Ifølge Nina Collatz er næste skridt nu at gå i dialog med politiet om pølserne.

- Vi har stadig pølserne, så nu skal vi have talt med politiet og finde ud af, om de skal undersøges nærmere. Vi vil jo rigtig gerne finde ud af, hvad hensigten med det her har været, siger hun.

Episoden har allerede nu fået konsekvenser i Odense Zoo.

Annonce:

- Vores zoo strækker sig over et meget stort område, og vi kan aldrig gardere os 100 procent mod, at en eller anden tosse hopper ind over hegnet, men det er klart, at når sådan noget her sker, så tager vi det seriøst, og vi er allerede begyndt at revurdere sikkerheden og lave nye tiltag i forhold til vores hegn, siger Nina Collatz Christensen, der dog ikke ønsker at gå i detaljer med ændringerne.

- Vi hører jo selvfølgelig gerne fra gæster, der har set noget. Vi skriver også ud på vores Facebook om episoden, og så kan vi håbe, at det giver noget.

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm, takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: