Mand med klovnedukke lokkede piger på vej til skole

Nordsjællands Politi undersøger sag om mulig børnelokker, der på en meget usædvanlig måde forsøgte at lokke to skolepiger med sig i Helsinge

To piger på 10 og 11 år har onsdag morgen uafhængigt af hinanden fortalt deres skolelærer på Nordstjerneskolen i Helsinge, at de er blevet forsøgt lokket med sig af en mand, der bar rundt på en klovnedukke på armen. (Foto: Googlemaps)
To piger på 10 og 11 år har onsdag morgen uafhængigt af hinanden fortalt deres skolelærer på Nordstjerneskolen i Helsinge, at de er blevet forsøgt lokket med sig af en mand, der bar rundt på en klovnedukke på armen. (Foto: Googlemaps)

Ved du noget? Har du set manden med klovnedukken? Kontakt os på 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst)

Nordsjællands Politi undersøger en sag om en mulig børnelokker, der på usædvanlig vis forsøgte at lokke to småpiger med sig onsdag morgen, mens de var på vej i skole.

Det fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Peter Gottlieb Olesen til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle det have været en ansat på Nordstjerneskolens Helsinge-afdeling, der kontaktede politiet.

- Vi får en anmeldelse klokken 9.30 fra anmelder, som oplyser, at to piger uafhængigt af hinanden har fortalt, at de er blevet antruffet af denne her person, som bærer rundt med en klovnedukke på armen, siger Peter Gottlieb Olesen.

De to piger, der er 10 og 11 år, var på vej i skole, da de angiveligt mødte manden ved et fodgængerfelt.

Også andre af skolens børn har fortalt, at de har set manden, der 'bad dem om at komme med sig'.

Piger afhørt af politiet
Nordsjællands Politi har torsdag gennemført en række samtaler med børnene på politistationen i Hillerød, erfarer Ekstra Bladet efter at have talt med forældre til børn på skolen.

- Både pigerne og vi er temmelig opskræmte og vil selvfølgelig gerne have, at klovnemanden bliver fundet, siger en far, som ønsker at være anonym af hensyn til sin datter.

Skolens ledelse har på skoleintra informeret forældrene til børn i to klasser på Nordstjerneskolens Helsinge-afdeling. Noget tyder på, at flere end de to har set manden.

- Vi har vejledt skolen og forældrene med henblik på at få lavet en politianmeldelse. To piger har set det her, men vi vil gerne have, at skolen finder ud af, om flere har oplevet, at manden har henvendt sig til dem, inden vi starter en sag op, siger Peter Gottlieb Olesen til Ekstra Bladet.