Mand nedlagt af politihund efter påkørsel af patruljebil

27-årig forsøgte at stikke af fra politiet i stjålet bil. Det endte galt, da han kørte ind i træ i Glostrup

En mand fra Hvidovre traf natten til onsdag en række beslutninger, der endte med at koste ham en tur på skadestuen og måske en sigtelse efter straffeloven.

Den 27-årige mand kørte ifølge Københavns Vestegns Politi "lettere vanvittigt", og det fik politiet at mærke, da det forsøgte at få ham til at stoppe.

- Han påkører patruljen et par gange - dog ikke voldsomt - og ender med at køre ind i et træ på Oksbjergvej i Glostrup, siger vagtchef Peter Grønbæk.

- Han havde ikke noget kørekort, og bilen var heller ikke hans, men én han havde stjålet. Og så var han så uklog at løbe fra stedet, selv om det var en hundepatrulje, der var derude. Det gjorde ikke hans sag bedre.

- Han er på skadestuen nu med ret kraftige hundebid i armen. Jeg har set et billede af skaden, og den har altså taget fat, den hund, siger Peter Grønbæk.

Når manden er færdig med sin behandling på sygehuset, kan han se frem til flere sigtelser. En af dem kan være at finde i straffeloven.

- Vores jurister skal nu vurdere, om han skal sigtes for at have tilsidesat andres sikkerhed, siger vagtchefen.

Ingen betjente kom noget til ved episoden. Det gjorde en pige, som befandt sig i den 27-åriges bil under flugten, heller ikke ifølge politiet.