Mand på scooter anholdt for drab

Sydøstjyllands Politi har anholdt den sortklædte mand på scooter, som de mistænker for at have dræbt en 24-årig mand

Scooter-manden er blevet anholdt fredag 28. februar. Politifoto/Ritzau Scanpix
Scooter-manden er blevet anholdt fredag 28. februar. Politifoto/Ritzau Scanpix

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 27-årig mand er blevet anholdt for drab i Fredericia begået kort før klokken 14 mandag eftermiddag.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det 24-årige offer blev ramt af skud i brystet og blev senere erklæret død på hospitalet. Efterfølgende har politiet efterlyst en mand på en scooter, og han er nu anholdt og sigtet for drabet. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag klokken 10.

'Anklagemyndigheden vil begære om lukkede døre under retsmødet. Af den grund kan Sydøstjyllands Politi ikke uddybe nærmere om begrundelsen for anholdelsen, eller om den eventuelle relation til den dræbte eller noget om motivet for drabet', skriver politiet.

Foruden den anholdte scootermand har Sydøstjyllands Politi anholdt 11 mennesker efter skuddrabet, men ni blev løsladt løbende samme dag, og dagen efter blev de sidste to løsladt med sigtelsen opretholdt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en gruppe personer, der har anden etnisk oprindelse og er bosiddende i Korskærparken, men politiinspektør Carit Andersen ønsker ikke at komme nærmere ind på karakteren af gruppen. Om der eksempelvis er tale om en bandegruppering.

I kølvandet på drabet har Sydøstjyllands Politi tirsdag oprettet visitationszoner to steder i Fredericia.