Annonce:
Annonce:

Mand på scooter anholdt for drab

Sydøstjyllands Politi har anholdt den sortklædte mand på scooter, som de mistænker for at have dræbt en 24-årig mand

Scooter-manden er blevet anholdt fredag 28. februar. Politifoto/Ritzau Scanpix
Scooter-manden er blevet anholdt fredag 28. februar. Politifoto/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 27-årig mand er blevet anholdt for drab i Fredericia begået kort før klokken 14 mandag eftermiddag.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det 24-årige offer blev ramt af skud i brystet og blev senere erklæret død på hospitalet. Efterfølgende har politiet efterlyst en mand på en scooter, og han er nu anholdt og sigtet for drabet. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag klokken 10.

'Anklagemyndigheden vil begære om lukkede døre under retsmødet. Af den grund kan Sydøstjyllands Politi ikke uddybe nærmere om begrundelsen for anholdelsen, eller om den eventuelle relation til den dræbte eller noget om motivet for drabet', skriver politiet.

Foruden den anholdte scootermand har Sydøstjyllands Politi anholdt 11 mennesker efter skuddrabet, men ni blev løsladt løbende samme dag, og dagen efter blev de sidste to løsladt med sigtelsen opretholdt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en gruppe personer, der har anden etnisk oprindelse og er bosiddende i Korskærparken, men politiinspektør Carit Andersen ønsker ikke at komme nærmere ind på karakteren af gruppen. Om der eksempelvis er tale om en bandegruppering.

I kølvandet på drabet har Sydøstjyllands Politi tirsdag oprettet visitationszoner to steder i Fredericia.

Bølge af skyderier i 2020

27. februar: En 25-årig mand bliver ramt af flere dødbringende skud og fundet livløs i et luksuriøst SUV-køretøj i boligkvarteret Søhøjen i Tilst i det vestlige Aarhus.

 

24. februar: En 24-årig mand blev dræbt med et enkelt skud i brystet i Korskærparken i Fredericia, da en sortklædt mand på en sort scooter skød mod ham.

 

18. februar: To mænd på en stjålet VGA-knallert skød mod en sort BMW med tre personer i boligområdet Blokland i Albertslund omkring klokken 21.45. Ingen personer blev dog ramt.

 

10. februar: To unge mænd på 18 og 19 år var formentlig målet, da der blev skudt i boligkvarteret Ladegårdsparken i Holbæk. Et projektil har formentlig under episoden boret sig igennem ruden til en varmecentral. Ingen blev ramt.

 

7. februar: 29-årig mand blev ramt af skud i boligområdet Inger Christensens Gade i Brabrand omkring klokken 23, efter et slagsmål udviklede sig dramatisk.

 

28. januar: To personer på 26 og 31 år blev ramt af skud på Parkvej i boligkvarteret Ellemarken i Køge. Den ene kritisk.

 

24. januar: To unge mænd på 18 og 21 år sad i en parkeret bil, da der blev skudt mod dem fra en sort personbil med sølvgrå spoiler i boligkvarteret Gersagerparken i Greve omkring klokken 00.30.

 

21. januar: En 17-årig dreng blev ramt af skud i torsoen i boligområdet Karlemosen i Køge, men er uden for livsfare.

 

20. januar: Københavns Politi fandt et patronhylster efter anmeldelse om, at der blev affyret skud på Sporsløjfen på Østerbro. Ingen kom til skade.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: