Mand ramt af knivstik

Ønsker ikke at samarbejde med politiet

En 22-årig mand behandles for knivstik efter et voldeligt sammenstød søndag sent eftermiddag.

Manden, der er fra Greve, blev ifølge Midt- og Vestsjællands Politi ramt af flere - men hovedsageligt overfladiske - knivstik og er uden for livsfare.

- Det er begrænset, hvor meget vi ved i sagen, fordi den forurettede ikke har ønsket at tale med os, siger pressetalsmand ved Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist til Ekstra Bladet.  

Politiet blev opmærksom på urolighederne i Gersagerparken i Greve allerede 17.05 søndag.

- Her rykker vi ud til meldinger om uro, men da patruljen ankommer til stedet er der ikke umiddelbart noget at se, siger Charlotte Tornquist.  

Politiet blev dog klogere på situationen nogle timer senere, da de modtog en henvendelse fra Rigshospitalet.

- Den forurettede er selv taget på skadestuen for at få behandling, og det er sygehuspersonalet, der så hiver fat i os og anmelder overfaldet. Så kan vi jo godt lægge to og to sammen, siger Charlotte Tornquist.

Ifølge politiet var den 22-årige ramt af knivstik på kroppen, hvoraf et af stikkene var alvorlig, uden at hans tilstand var kritisk.

Yderligere efterforskning fik klarlagt, at manden blev overfaldet på et udendørs areal ved Gersagerparken. Politiet sendte flere patruljer til stedet for at foretage en gerningsstedsundersøgelse, og stedet blev afsøgt af hundepatruljer.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker nu sagen, og efterlyser nu vidner som kan have set noget i forbindelse med knivstikkeriet.

Politikredsen oplyser, at der vil være tryghedsskabende lokalbetjente til fods i Gersagerparken mandag mellem kl. 12-15, hvor borgerne kan kommet og tale om stort og småt.