Mand ramt i brystet med riffelskud

En 31-årig mand er indlagt på Rigshospitalet efter at være skudt i brystet - der er endnu ikke anholdt en mulig gerningsmand

Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 31-årig mand blev først på natten ramt af et enkelt skud i brystet på åben gade i Jernbanegade i Fredensborg.

Det oplyser Dan Houtved, vagtchef i Nordsjællands Politi, som modtog en anmeldelse om skudepisoden klokken 01.09.

- Den forurettede blev i nat indlagt på Rigshospitalets traumecenter, hvor han har gennemgået en operation. Han er meldt udenfor livsfare, siger Dan Houtved.

Salonriffel eller luftvåben
Politiets vagtchef fortæller, at der endnu ikke er blevet pågrebet en mulig gerningsmand, og han kan endnu ikke kaste lys over de nærmere omstændigheder omkring den dramatiske episode.

Dan Houtved forklarer, at manden blev ramt af et projektil af 'mindre kaliber', og han vurderer, at skuddet må være affyret fra en salon-riffel eller et kraftigt luftvåben.

Henrik Sejer, politikommissær i Nordsjællands Politi, kan heller ikke komme nærmere ind på et muligt motiv.

- Vi efterforsker selvfølgelig sagen, men pilen peger indtil videre i mange retninger, siger Henrik Sejer, der leder skudsagens efterforskning.

Offer: Der er nogen efter mig
Den hårdt sårede 31-årige mand var efter at være ramt af skuddet selv i stand til at bringe sig selv i sikkerhed på baren Café Pingo i Jernbanegade.

Det bekræfter beværtningens ejer, Mikkel Emil Nielsen, der i dag har været i kontakt med det personale, som var til stede.

- Han havde lige forladt baren, som var ved at lukke, og var gået ud på gaden. Kort efter vendte han tilbage og råbte 'Jeg er blevet skudt. Der er nogen efter mig', fortæller Mikkel Emil Nielsen.

Personalet ringede derefter til alarmcentralen, og få minutter senere var hele kvarteret fyldt med betjente og redningsfolk.

En kvindelig beboer i en opgang lige overfor gerningsstedet fortæller, at hun cirka 20 minutter før politiets ankomst hørte to ophidsede mænd råbe højt til hinanden. Hun opfattede ikke ordene.

- Jeg hørte ikke skud, men senere var der en masse blå blink, og vi så en båre blive båret ind i en ambulance og kørt væk, fortæller beboeren.

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.