Annonce:
Annonce:

Mand reddet i land efter ulykke til søs: Fik fingre voldsomt i klemme

En mand i 60-årsalderen er søndag ved middagstid blevet reddet i land og er blevet kørt til sygehuset, efter at han fik de yderste led på sine fingre voldsomt i klemme, da der skulle sættes sejl

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En mand i 60-årsalderen er søndag ved middagstid blevet reddet i land i en redningsbåde ved Als Odde ud for Mariager Fjord, efter at han klokken 11.29 fik sine fingre voldsomt i klemme på den 31 fods sejlbåd, som han var ude at sejle i sammen med en bekendt.

Det fortæller vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg, til Ekstra Bladet.

Det var mandens makker, som ringede til alarmcentralen. Det skete, fordi det ikke var muligt at få sejlbåden ind til land ved Als Odde på grund af alt for lavt vand. Og kort efter rykkede Nordjyllands Beredskab ud med redningsbåd og fik manden transporteret op på land, hvor en ambulance holdt og ventede.

Klemte yderste led på fingrene
Indsatsleder Casper Weisberg fra Nordjyllands Beredskab fortæller om ulykken:

- Manden havde fået de yderste led på fingrene på den ene hånd voldsomt i klemme i noget tovværk, da der skulle sættes sejl. Han er nu blevet kørt på sygehuset.

- Det så ikke godt ud med mandens fingre. Men heldigvis kom en anden sejlbåd forbi, mens vi var ved at få manden på land, og i den sad tre læger. Derfor blev manden tilset, mens han lå i ambulancen, og det var åbenbart ikke værre, end at de tre læger kunne sige farvel og sejle videre, siger Casper Weisberg.

Den tilskadekomne mands makker er klokken 12.40 i færd med at sejle sin båd til havnen i Hadsund, hvorfra de to sejlere i øvrigt også kom.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: