Mand satte skjult kamera op i soveværelse: Så ægtepar dyrke sex gennem 17 år

En kamera-expert er netop fængslet i 30 måneder for at have beluret to familier i to forskellige huse gennem 17 år

50-årige Stuart Wynne belurede med skjulte kameraer fem forskellige mennesker gennem 17 år - og filmede også et ægtepars samlejer i deres soveværelse.
50-årige Stuart Wynne belurede med skjulte kameraer fem forskellige mennesker gennem 17 år - og filmede også et ægtepars samlejer i deres soveværelse.

Forestil dig, at du har dyrket sex med din partner i en periode på 17 år, men at der samtidigt har siddet en tredjepart og fulgt dig og din partners seksuelle udskejelser på video-optagelser fra et skjult kamera, der er placeret i jeres soveværelse. Det må være en af de mest følelsesmæssigt afskyelige overgreb, man kan blive udsat for.

Adskillige samlejer, intime samtaler og masser af andre detaljer fra det mest private sted i dit hjem, nemlig soveværelset er blevet filmet udelukkende for at tilfredsstille en gerningsmands seksuelle lyster.

Dette skræk-scenario er netop blev afdækket i virkelighedens verden i det britiske område Kent, hvor den 50-årige kamera-ekspert Stewart Wynne netop er blevet fængslet i 30 måneder for med flere skjulte kameraer at have beluret fem forskellige mennesker i to forskellige huse, heriblandt et ægtepar gennem hele 17 år.

Husene lå i byerne  Canterbury og Herne Bay. I huset i Canterbury have Stuart Wynne installeret skjulte kameraer i en infra-rød alarm i soveværelset samt i en lofts-ventilator, og han havde også placeret et kamera under håndvasken ude på badeværelset.

Skjulte kameraer på badeværelset
Og i huset i Herne Bay havde han placeret to kameraer ude på badeværelset.

På video-materiale fremlagt i forbindelse med retssagen kunne man se ofrene til den 50-årige Stuart Wynne tage brusebad, benytte toilettet eller dyrke sex i deres soveværelse. De første video-optagelser stammer helt tilbage fra 1998, men løber frem til år 2017.

Kamera-eksperten Stuart Wynne nægtede dog på et tidspunkt i retten, at han havde installeret de skjulte kameraer for at tilfredsstille sine egne seksuelle lyster, og han frygtede at folk ville misforstå hans beluring og hemmelige optagelser af folk som et bevis på, at han er en afvigende og seksuel pervers person.

Modige ofre
De mærkværdige bortforklaringer hjalp dog intet i retssagen, hvor dommer Simon James blot fejede dem af vejen med følgende ord:

- Du har installeret adskillige skjulte kameraer i to huse, og det er blevet afsløret, at du har filmet folk uden deres medvidende i diverse situationer udelukkende for at tilfredsstille din egen seksuelle lyst. Det har oprørt og skadet adskillige mennesker, heriblandt dine fem ofre.

I retten tilføjede kriminalbetjenten Julie Pettmann følgende:

- Wynnes opførsel er utilgivelig og hans aktioner har været smertefulde for hans ofre. Men jeg vil gerne takke hans ofre, fordi de har været modige nok til at optræde som vinder i den her sag.