Mand sender live på Facebook: Så bliver han skudt

Advarsel: Denne video indeholder voldsomme scener

Se videoen her

Da Facebook introducerede den nye funktion, hvor man kan livestreame fra sit eget liv, så var det næppe optagelser som denne, de havde i tankerne.

En mand fra Chicago har tilsyneladende filmet, mens han bliver skudt. Det hele forgik i den sydlige del af millionbyen i Illinois sidste torsdag.

Den 31-årige mand er ifølge The Independent i kritisk tilstand efter skuddramaet, der kan ses i videoen øverst på siden.

ADVARSEL: VIDEOEN INDEHOLDER VOLDSOMME OPTAGELSER

Videoen har bredt sig som en steppebrand på de sociale medier, men på trods af dette, så er offeret endnu ikke blevet idetificeret. Ifølge det lokale medie WGN så har politiet fortalt, at han er medlem af en bande, og ordensmagten følger op på alle henvendelser omkring hændelsen.

Ifølge The Independent så fandt hele ni skudepisoder sted den dag, og det endte med tre dødsfald og syv sårede. I Chicago er der store problemer med skyderier, og i de første tre måneder af 2016 er 727 mennesker blevet beskudt. Det er en stigning på 73 % i forhold til samme periode sidste år, fortæller The Tribune.

Twitter har i et stykke tid kunnet prale med at have noget, som Facebook ikke havde. Det er snart slut, for Facebook har netop annonceret, at de også snart er klar til at tilbyde deres brugere live-streaming. (Foto: Anthony Quintano/Flickr) Elektronik Er du klar til at live-streame på Facebook?