Annonce:
Annonce:

Mand sendte ’sød’ besked til elskerinden - kort efter han myrdede sit nyfødte barns mor

Mark Mahoney er blevet idømt fængsel på livstid for drabet på sin kæreste Vikky Hull

31-årige mark Mahoney er kendt skyldig i drabet på sin kæreste. Foto: Merseyside Police
31-årige mark Mahoney er kendt skyldig i drabet på sin kæreste. Foto: Merseyside Police
Annonce:
Følg Krimi

’Har du stadig lyst til at give det med os en chance?’ lød en WhatsApp-besked, som er blevet læst op i retten i Liverpool i sagen om 31-årige Mark Mahoney, der nu er blevet dømt for i april at have myrdet sin to år yngre kæreste, Vikki Hull.

Parret, der syv uger forinden var blevet forældre til en lille pige, var netop vendt hjem fra en pub efter at have holdt familie-grillaften hos Vikki Hulls far, Jack. Det skriver blandt andre Independent.

'Vil hen til dig, babe'
Klokken 3 om natten fandt faren sin datter ilde tilredt efter at have været udsat for brutal vold. Han tilkaldte straks en ambulance, men hendes liv stod ikke til at reddes.

Omkring en time senere, klokken 03.56, er det kommet frem i retten, skrev Mark Mahoney sammen med en kvinde på besked-appen WhatsApp.

Annonce:

’Jeg vil hen til dig, babe, må jeg det please? skrev han til kvinden, som han også tidligere havde skrevet intime beskeder med og tilsyneladende havde planlagt et nyt liv sammen med, på trods af, at de aldrig havde mødt hinanden uden for de sociale medier.

’Sos, jeg sov hvad er der sket??? Jeg troede du var ok igen kys’ lød svaret efter en time fra den unavngivne WhatsApp-elskerinde.

’Nej, har du stadig lyst til at give det med os en chance? Vil du stadig gerne have mig til at komme derned?’ lød svaret tilbage fra Mark Mahoney, der også kort efter mordet på sit nyfødte barns mor skrev en besked til en af sine venner, hvor han sagde, at han havde ’fucket up’.

’Du melder mig, jeg har gjort noget virkelig slemt, jeg ved du melder mig rob. Jeg dræber mig selv det er den bedste måde’, skrev han til vennen, som han senere tog hjem uden at fortælle, at han netop havde banket sin kæreste til døde.

Annonce:

Ville skræmme hende
Mark Mahoney nægtede sig i første omgang skyldig, og har i retten forklaret, at parret havde været oppe at skændes, hvorefter Vikki Hull havde overfaldet ham. Det fik ham til at tage fat i hendes hals ’for at skræmme hende’, men pludselig holdt hun op med at trække vejret.

Han fandt ifølge sin egen forklaring først ud af, at kæresten var død, da han læste en artikel om det.

Men politiet fandt ingen tegn på, at han skulle have handlet i selvforsvar, og Mark Mahoney meldte dagen før retssagens begyndelse ud, at han ville erklære sig skyldig i mordet på Vikki Hull. Han er blevet idømt livstid i fængsel, med en minimum-afsoning på 15 år og 219 dage bag tremmer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: