Mand sigtet efter voldsomt knivstikkeri

En 25-årig mand bliver onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør efter knivstikkeri tirsdag aften ved Amager Strandpark

Politiet har over natten arbejdet på stedet.

Klokken 22.41 tirsdag aften blev politiet kaldt ud til et voldsomt knivstikkeri ved Amager Strandpark, hvor en 30-årig mand blev stukket i ryggen gentagne gange.

Onsdag morgen fortæller efterforskningsleder Baris Tuncker fra Københavns Politi til Ritzau, at en 25-årig mand er blevet sigtet for kvalificeret vold.

Tre kvinder blev anholdt i forbindelse med knivstikkeriet, men de er alle blevet løsladt.

Politiet er forsat i gang med at forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring hændelsen.

- Vi ved stadig ikke helt, hvad der gik forud for knivstikkeriet, men vi ved, at der var flere mennesker samlet ude ved Amager Strandpark, siger efterforskningslederen.

En 30-årig mand blev bragt til hospitalet efter knivstikkeriet, hvor fire blev anholdt. Foto: Kenneth Meyer
En 30-årig mand blev bragt til hospitalet efter knivstikkeriet, hvor fire blev anholdt. Foto: Kenneth Meyer
 

Baris Tuncer opfordrer vidner til at henvende sig til politiet, hvis de har befundet sig i området nær anmeldelsestidspunket.

- Det kan for eksempel være, hvis man har set biler køre til eller fra stedet i den periode, siger efterforskningslederen, siger han til Ritzau.

Den 30-årige mand, der blev stukket i ryggen, blev bragt til behandling på Rigshospitalet. Han er færdigbehandlet, men er stadig indlagt på hospitalet.