Mand sigtet for økseoverfald

Manden havde før overfaldet udsat sin kæreste for grov vold med en strømpistol, oplyser Fyns Politi

En 34-årig man blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense og sigtet for at overfalde en anden mand med en økse på gaden i Odense.

Fyns Politi siger, den 34-årige huggede en 23-årig mand fem til seks gange i benet med en 40 centimeter lang økse under et opgør mandag.

- De to mænd kendte hinanden i forvejen, så vi betragter det som et internt opgør, sagde politikommissær Karsten Arntoft til Ekstra Bladet onsdag.

Krimi Hugget 5-6 gange i benet med økse

Politi: Gerningsmand brugte strømpistol
Forud for episoden var gerningsmanden blevet anmeldt for vold mod en ung kvinde, som tilsyneladende er hans kæreste.

- Retten fandt, at der var begrundet mistanke om, at den sigtede i går først havde udsat sin kæreste for grov vold, bl.a. med en strømpistol, og herefter overfaldet en anden mand med en økse og herunder tildelt ham flere skader på kroppen, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

- Dommeren varetægtsfængslede manden med henvisning til, at der er bestemte grunde til at frygte, at han på fri fod vil begå ligeartet kriminalitet samt påvirkningsrisikoen, fortsætter meddelelsen.

Kendelsen om varetægtsfængsling blev ikke kæret til Landsretten.

Økseoffer aldrig i livsfare
Anmeldelsen om, at den 34-årige mand havde hugget den 23-årige mand i benet med en økse på Astrupvej, blev indgivet klokken 17.43.

Den 23-årige var aldrig i livsfare.

- Han blev kørt med ambulance til hospitalet, hvor han kom under behandling, oplyser politikommissær Karsten Arntoft og tilføjer, at overfaldet blev overværet af flere vidner.