Mand sigtet for voldtægt af treårig på McDonald's

Den lille pige blev lokket ind på et McDonald's-toilet af en 34-årig mand

Her er den 34-årige mand filmet på et overvågningskamera. Foto: Chicago PD
Her er den 34-årige mand filmet på et overvågningskamera. Foto: Chicago PD

Den 34-årige Christopher Puente er i Chicago i USA blevet anholdt og sigtet for voldtægt af en kun treårig pige. Forbrydelsen fandt ifølge sigtelsen sted på et toilet på en McDonald's-restaurant i den amerikanske storby.

Den lille pige var 19. februar på McDonald's sammen med sin bror, sin far og sin mor, da broren pludselig kom til skade. Derfor tog faren begge børnene ud på et toilet. Men mens faren var fuldt optaget af at tage sig af sin lille søn inde i en toiletbås, lykkedes det den 34-årige Christopher Puente at lokke eller hive den lille pige med ind i en anden toiletbås.

Det skriver flere medier, heriblandt Fox News, CBS Chicago  og ABC7News.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 34-årige Christopher Fuente er sigtet for at have voldtaget en kun treårig pige på et toilet på en McDonald's-restaurant. Foto:  Chicago PD
Den 34-årige Christopher Fuente er sigtet for at have voldtaget en kun treårig pige på et toilet på en McDonald's-restaurant. Foto: Chicago PD
 

Journalisten Michelle Gallardo, der fulgte det første retsmøde i sagen, har lagt et opslag ud på Twitter, hvor hun blandt andet skriver følgende:

'Det her er en af de sager, som jeg havde ønsket, at jeg ikke skulle høre alle detaljerne om i et retslokale. Da dommeren nægtede at løslade Christopher Puente mod kaution, skreg han: 'Men det er første gang, at jeg har gjort sådan noget'.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ifølge CBS Chicago råbte den lille pige efter hjælp og skreg: 'Far, far.'

Heldigvis hørte faren sin datters stemme, hvorefter han forsøgte at åbne toiletdøren ind til båsen, hvor gerningsmanden ifølge sigtelsen sad sammen med hans treårige datter. Det lykkedes dog ikke for faren at åbne døren. Han gik derfor ind i nabo-båsen, hvorfra han kunne kigge ind i toiletbåsen, hvor hans datter sad med den fremmede. Herefter forsøgte han at hive sin datter over skillevæggen.

Gerningsmanden flygtede fra stedet, men han blev dog senere anholdt af politiet.

Ifølge de amerikanske medier har den 34-årige Christopher Puente erklæret sig skyldig i at kidnappe den lille pige og trække hende ind på et toilet, hvor han tog hendes tøj af. Han nægter sig imidlertid skyldig i at have voldtaget pigen.

1 af 2 Den 34-årige Christopher Fuente er sigtet for at have voldtaget en kun treårig pige på et toilet på en McDonald's-restaurant. Foto: Chicago PD
2 af 2 Her er den 34-årige mand filmet på et overvågningskamera. Foto: Chicago PD