Mand skudt: Efterlyser ung mand med bøllehat

Ung mand løb fra gerningstedet, efter en 29-årig var blevet ramt af skud - nu beder politiet om hjælp til at finde den mistænkte

En mand blev lørdag ramt af skud ved Koralvej i Sønderborg. Manden er ifølge et vidne ramt i maven, men det har politiet endnu ikke bekræftet. Privatfoto
En mand blev lørdag ramt af skud ved Koralvej i Sønderborg. Manden er ifølge et vidne ramt i maven, men det har politiet endnu ikke bekræftet. Privatfoto
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En cirka 20-årig, slank mand løb fra gerningsstedet, efter en 29-årig mand var blevet skudt på Koralvej i Sønderborg.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, som efterlyser informationer om den unge mand, der var iført en lys t-shirt og en lyseblå bøllehat. Derudover beskrives han som værende omkring 180 centimeter og mørk i huden.

- Syd- og Sønderjyllands Politi har fortsat ingen anholdte i sagen, men søger en mistænkt person, skriver politiet og tilføjer, at der umiddelbart ikke er noget, der tyder på, at episoden er banderelateret.

- Efter politiets opfattelse er der tale om en intern konflikt mellem to personer, lyder det videre.

Mand ramt af skud - politiet eftersøger mistænkt

Politiet fik anmeldelsen klokken 14.47, hvor en beboer fra området allerede var i røret hos alarmcentralen for at anmelde uro. Under samtalen lød der pludselig skud.

- Vi hørte tre meget høje skud og en masse råb, mens vi har i haven, fortæller en kvinde, der bor cirka 100 meter fra gerningsstedet. Kvinden ønsker at være anonym, men Ekstra Bladet kender hendes identitet.

En anden fortæller, hvordan han så den 29-årige ligge på jorden, efter han var blevet skudt.

Efterfølgende blev området afspærret, men den er ophævet i dag. Politiet er dog endnu ikke færdige med deres undersøgelser. Den 29-årige mand meldes uden for livsfare.

Har man oplysninger til sagen, kan politiet kontaktes på 114.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+