Annonce:
Annonce:

Mand slået i hovedet da han fyldte benzin på sin bil

27-årig mand angivelig slået helt umotiveret af 33-årig mand på aarhusiansk tankstation. Den 33-årige sigtes nu for vold

Det var på denne Circle K-tankstation nær Hotel Scandic i det vestlige Aarhus, at en 27-årig mand blev slået i ansigtet, mens han fyldte benzin på sin bil.  skraafoto.kortforsyningen.dk
Det var på denne Circle K-tankstation nær Hotel Scandic i det vestlige Aarhus, at en 27-årig mand blev slået i ansigtet, mens han fyldte benzin på sin bil. skraafoto.kortforsyningen.dk
Annonce:
Følg Krimi

En ung mand fik sig en meget ubehagelig oplevelse, da han mandag morgen klokken 8.30 skulle fylde brændstof på sin bil på tankstationen Circle K på Rytoften i det vestlige Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i deres seneste døgnrapport.

Den 27-årige var ved at tanke sin bil, da en mand kom gående op på modsatte side af bilen og kiggede ind i den.

Efter noget tid gik manden hen til den 27-årige og spurgte, om han havde noget, han ville sige. Den 27-årige svarede, at det havde han ikke, hvorefter manden spurgte, om han havde en cigaret. Da den 27-årige også svarede benægtende på dette, gik manden helt hen til ham, tog fat i kraven på ham med den ene hånd og slog ham i hovedet med den anden hånd.

Anholdt via overvågningsbilleder

Manden virkede meget aggressiv og lugtede kraftigt af alkohol. Den 27-årige skubbede ham væk, hvorefter manden pustede sig op og råbte 'Så kom, så kom!' til ham.

Den 27-årige skyndte sig at låse sin bil og gik ind i kiosken og bad personalet ringe efter politiet. Inde fra kiosken kunne den 27-årige se, at manden tog fat i bildøren og forsøgte at komme ind i bilen. Men da det mislykkedes, forlod han stedet til fods.

Politiet har fået fat i overvågningsbilleder fra Circle K-tankstationen, og tirsdag morgen klokken 8.40 blev en 33-årig mand anholdt og sigtet for vold.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: