Annonce:
Annonce:

Mand slået med hammer efter fund af stjålen motorcykel

Manden og hans kammerat havde netop genfundet en stjålen motorcykel, da de blev overfaldet af en gruppe på fem eller seks unge mænd, som menes at stå bag tyveriet

Annonce:
Følg Krimi

Var det dig, der blev overfaldet - eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En mand blev natten til mandag stukket flere gange med kniv i Brønshøj mens hans kammerat blev slået i hovedet med en hammer.

Det skete på Frederikssundsvej kort før klokken 1 mandag, efter at de to havde opsporet en motorcykel, som den ene mand havde fået stjålet i området kort tid forinden. Det oplyser Youssef Lharraki, central efterforkningsleder ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

De to mænd trak motorcyklen ud på vejen. Mens de stod og inspicerede den genfundne motorcykel, blev de overfaldet af fem til seks personer. Den ene mand blev stukket med en kniv. Den anden blev slået i hovedet med en hammer. Gerningsmændene, som formentlig også stod bag tyveriet af motorcyklen, stak af.

Begge mænd måtte en tur på hospitalet. Manden, som blev slået med en hammer, er blevet udskrevet og afhørt. Den 31-årige mand, som fik knivstik, er stadig indlagt, men i stabil og ikke kritisk tilstand, siger Youssef Lharraki.

Gerningsmændene er noget yngre, siger han.

Hændelsen formodes ikke at være bande-relateret.

Ingen er blevet anholdt i sagen. Politiet leder stadig efter gerningsmændene og hører gerne fra vidner, der enten har set noget eller ved, hvem gerningsmændene er.

Var det dig, der blev overfaldet - eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: