Marc tæskede Sara ihjel: Ikke første gang at jeg er ude af kontrol

Sara Huus Lind blev tæsket ihjel af sin kæreste i et voldsorgie. Han fortæller i retten, at det langt fra var første gang, at han gik amok uden at kunne stoppe sig selv

Da alt tilsyneladende var fryd og gammen mellem Marc og Sara. Marc Meyer Lindeskov er oprindeligt fra Holstebro, men var landet i Svendborg via en forudgående periode i Køge. Angiveligt for at begynde på en frisk efter en kriminel fortid i Køge. Han arbejdede blandt andet på cafée Carlos Kitschen, inden han kom i lære som kok. Her var han meget dedikeret og vellidt blandt kollegerne. Privatfoto
Da alt tilsyneladende var fryd og gammen mellem Marc og Sara. Marc Meyer Lindeskov er oprindeligt fra Holstebro, men var landet i Svendborg via en forudgående periode i Køge. Angiveligt for at begynde på en frisk efter en kriminel fortid i Køge. Han arbejdede blandt andet på cafée Carlos Kitschen, inden han kom i lære som kok. Her var han meget dedikeret og vellidt blandt kollegerne. Privatfoto

RETTEN I SVENDBORG (Ekstra Bladet): Torsdag og fredag tages der stilling til, om Marc Meyer Lindeskov dømmes for drab, eller om hans erkendte overfald på kæresten, Sara Huus Lind, var et udslag af grov vold med døden til følge.

Den 23-årige Sara Huus Lind blev tæsket ihjel natten mellem den 16. og 17. september sidste år.

Retssagen begyndte her til formiddag, hvor den tiltalte Marc Meyer Lindeskov har fortalt, at han næsten intet kan huske fra natten, da han kom hjem til Sara.

Han svarer flere gange på anklagers spørgsmål om detaljer fra natten, at han ikke husker det.

Hentede køkkenkniv for at stikke ned
Men det er ikke første gang i hans liv, at det slår klik for ham og han kommer ud af kontrol med sig selv.

Allerede som 13-årig gik han amok på den døgninstitution, som han boede på.

- En af de nyankomne sagde nogle ting om min familie. Jeg bad ham om at lade være. Det gjorde han ikke og så eksploderede jeg, fortæller den tiltalte.

Han fortæller roligt om episoden:

- Jeg bøjede et ribben på en pædagog og hentede en køkkenkniv for at stikke den nyankomne på institutionen ned.

Igen som 18-årig får han endnu et anfald og bliver indlagt efterfølgende.

Turbulent forhold
Marc Meyer Lindeskov er iført sort fra top til tå. Hans kronragede hoved afslører tatoveringer op af nakken.

Han fortæller, at han har haft en kriminel fortid med stoffer og alkohol. Han var tilknyttet rockerklubben Bandidos i Køge. Han flyttede til Svendborg for at begynde på en frisk og her mødte han Sara.

De to havde et turbulent forhold, hvor de ofte var uvenner og de havde tidligere holdt pause i deres forhold, fordi de havde en masse skænderier og diskussioner.

Men de begynder at ses igen efter en bytur, og de to bliver kærester.

Farvel, Sara

Tæsket ihjel
Sara havde i løbet af aftenen den 16. september 2016 haft besøg af en veninde og tidligere kæreste, som skulle hente sin hund.

Marc Meyer Lindeskov kom hjem til Sara i hendes lejlighed ved midnatstid, efter han havde været til indflytterfest. Et par timer senere gik han amok.

Det endte med at koste Sara livet.

Marc Meyer Lindeskov tæskede Sara til ukendelighed, hvorefter han bankede på naboens dør med hænderne smurt ind i blod og bad naboen om at ringe efter politi og ambulance.

Da ambulance og akutlæge ankom til lejligheden klokken 01.30 var Sara klinisk død, men akut-redderne fik i første omgang frembragt en svag puls på offeret. Få timer senere stod det klart, at man intet kunne stille op, og respiratoren med den unge kvinde blev slukket. Den 23-årige var ikke ved bevidsthed på noget tidspunkt.

Marc Meyer Lindeskov erkendte at have udøvet vold på sin kæreste og lod sig anholde uden problemer, da politiet ankom til adressen.

Retssagen fortsætter - Ekstra Bladet følger sagen.

Forældre til dræbte Sara: Ingen samlede os op

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.