Martin Henriksen i samme ulykke som Pape: Glad for at have præst i bilen

Fredag eftermiddag var Søren Pape og hans ministerbil involveret i en større ulykke på Den Fynske Motorvej. Nu viser det sig, at han ikke var den eneste politiker blandt de forulykkede

Ved du mere om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller send sms/mms til 1224.

Fredag eftermiddag skete en større trafikulykke på Den Fynske Motorvej, hvor i alt 10 biler var involveret. En af disse biler var en ministerbil, og heri sad Danmarks justitsminister Søren Pape sammen med sin chauffør. Selvom ministerbilen blev totalskadet i harmonikasammenstødet, kom hverken Pape eller chaufføren til skade, og de har det efter omstændighederne godt.

Se mere video på localeyes.dk

Nu viser det sig, at Søren Pape ikke var den eneste danske politiker, der blev fanget i ulykken. Også Dansk Folkepartis Martin Henriksen og Christian Langballe var blandt de involverede.

- Vi kører, og så er der pludseligt en hård opbremsning foran os, og så bremser jeg også hårdt op og holder så stille i et par sekunder. Jeg når lige at tænke tanken 'gad vide, om dem bagved når at bremse', men det nåede de jo så ikke, forklarer Martin Henriksen til Ekstra Bladet.

Store skader
Både Henriksen og Langballe var på vej til Herning, hvor Dansk Folkeparti i weekenden holder årsmøde. De er, da Ekstra Bladet omkring klokken 20 taler med Martin Henriksen, netop ankommet til destinationen. Han fortæller, at begge parter har det godt og ikke er synderligt mærket af episoden.

- Jeg er glad for, jeg havde en præst med i bilen, tilføjer han.

Modsat de to DF'ere har bilen det knapt så godt, forklarer han dog:

- Nu er jeg jo hverken mekaniker eller forsikringsmand, men bilen ser ikke for godt ud. Der mangler et hjul, og bilen er flækket op både på siden og bagpå, forklarer han og konkluderer:

- Vi blev rykket godt rundt, det kan man godt sige.

Mange involverede
Fyns Politi modtog anmeldelsen om ulykken, der var sket ved Fraugde tæt på afkørslen Tietgenbyen i vestgående retning, klokken 15.46. Her forklarede vagtchef, Thomas Bentsen, at der i alt var 10 biler impliceret i uheldet.

- Ingen er kommet alvorligt til skade, for så havde vi fået melding om det, forklarede han.

Ekstra Bladet har også forsøgt at få en kommentar fra Søren Pape, men han har ikke ønsket at udtale sig.