Maskerede mænd skyder mod bil

To mænd flygtede på knallert

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Følg Krimi

Fyns Politi modtog sent torsdag aften flere anmeldelser via alarmcentralen om, at der havde været skyderi i Odense på parkeringspladsen ved Rosengårdscentret omkring Gul Indgang.

- Vidne-oplysninger gik ved anmeldelsen på, at der fra en knallert med to personer på, var blevet afgivet adskillige skud mod en mørk bil - muligvis en Audi St.car. Knallerten var kørt fra stedet ad Ørbækvej retning byen, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Kort efter anmeldelsen fik en patrulje ved Vollsmose kortvarigt visuel kontakt med en knallert med to personer på. Knallerten forsvandt omkring Granparken.

Mange afhørt

Politiet har i timerne efter efterforsket og afhørt vidner på gerningsstedet. Der er angiveligt afgivet op til seks skud fra passageren på knallerten mod personbilen, hvorefter både bil og knallert hurtigt kørte fra stedet.

- Skuddene er afgivet på meget kort afstand - ganske få meter mellem bil og knallert. Det er oplyst, at de to personer på knallerten var maskerede med skimasker, hvor der var huller til øjne og mund.

Der er ikke fundet afskudte patronhylstre, glasskår eller andre rester fra bil, ej heller huller i bygninger/facade eller huller i asfalten. Der har heller ikke henvendt sig personer på Odense Universitetshospital med skader, der kunne stamme fra episoden. Politiet har haft kontakt med flere Audi st.car, efter episoden - alle uden skader, oplyser Fyns Politi.

Måske revolver
- Vi står igen med en anmeldelse om skyderi, hvor vi - ud over vidneforklaringerne - ikke kan finde fysiske beviser på skyderiet, fortæller Vagtchef Lars Chr. Thede og fortsætter.

-  Det betyder, at der kan være skudt med revolver, hvor hylstrene forbliver i tromlen. Der er også den mulighed, at der er skudt med løse skud eller gasskud for at skræmme, og hvor de afskudte hylstre så også bliver i tromlen, siger vagtchefen.

Da der hverken er anholdt personer eller fundet beskadigede køretøjer, kan Fyns Politi ikke udtale sig om, hvorvidt hændelsen er et led i den verserende rocker/bandekonflikt, eller hvorvidt der er tale om et internt opgør af en art.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.