Massakre i USA: Fandt mor død og skød syv andre

Amerikansk politi arbejder ud fra en teori om, at en mand først opdagede sin mors død, inden han dræbte syv og skød sig selv

Her fortæller politiet om skudepisoden på et pressemøde. (Video: AP)
Følg Krimi

Politiet i Tyrone i staten Missouri i USA arbejder nu ud fra en teori om, at den mand, der tidligt fredag morgen dansk tid skød og dræbte syv personer, inden han begik selvmord, var i familie med fire af ofrene. Det rapporterer CNN.

Ifølge mediet er gerningsmanden identisk med 36-årige Joseph Jesse Aldridge.

- Vi spekulerer i, at manden kom hjem til sin mor og fandt hende liggende død på sin sofa af naturlige årsager. Derefter må han af uransagelige årsager have gået amok og begyndt at dræbe folk i husene omkring, siger Tom Whittaker fra de lokale myndigheder ifølge St. Louis Post-Dispatch.

Det passer med, at politiet efter en gennemgang af flere huse fandt gerningsmandens 74-årige mor død. Først troede man, at hun var et af ofrene, men det viste sig efterfølgende, at hun havde været syg i en længere periode.

Fire gerningssteder
De syv personer, som Joseph Jesse Aldridge nåede at dræbe, boede alle i samme by i fire forskellige huse. Gerningsmanden må derfor have gået fra hus til hus for at dræbe beboerne. Ifølge CNN var fire af personerne - som boede i to forskellige huse - i familie med gerningsmanden og hans mor. De tre andre ofres identitet er endnu ikke blevet offentliggjort, fordi alle pårørende ikke er underrettet.

Det tog politiet mere end tre timer at nå frem til det endelige dødstal.

- Først troede jeg, at vi havde at gøre med tre ofre. Men så fandt vi flere og flere døde. Det er ikke til at forstå, hvad vi har med at gøre, siger Tom Whittaker.

Hørte skud og flygtede
Politiet modtog alarmopkaldet fra en ung, skræmt pige. Hun havde hørt skud i sit eget hus og skyndte sig derfor at flygte over til en nabo og underrette politiet.

Otte mennesker skuddræbt i USA

Da politiet kom til huset, kunne de dog ikke finde gerningsmanden. Derfor tog de hen til moderens hus.

Senere fandt de dog gerningsmanden død i en parkeret bil i en anden kommune, og ifølge de amerikanske medier havde han skudt sig selv som det ottende offer.

En niende person blev også skudt i et af de fire huse, men overlevede gudskelov. Personen er indlagt til behandling for sine skudsår.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time