Masseslagsmål i boligområde - politi massivt til stede

Nordsjællands Politi, akutlæge og ambulancereddere arbejder lige nu i Vapnagård i Helsingør, hvor en større gruppe mennesker har været oppe at slås

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst)

En 19-årig mand er blevet fløjet med helikopter til Rigshospitalet, efter han er kommet til skade i et voldsomt slagsmål i boligområdet Vapnagård i Helsingør - tirsdag først på aftenen. Slagsmålet fandt sted på Hestens bakke ud for nummer 7-13.

Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Hans Jakob Reckendorff, til Ekstra Bladet.

Politiet efterforsker i øjeblikket stedet med hunde, men ifølge vagtchefen er der ikke nogen, der vil fortælle, hvad der er sket.

- Vi er lige nu i gang med at finde ud af, hvad der er sket. Men det er rigtigt, at der er en tilskadekommen i det, som vi vil betegne som et stort slagsmål. Manden er fløjet til Rigshospitalet, og jeg kan endnu ikke sige noget nærmere om hans tilstand eller om på hvilken måde, han er kommet til skade, siger Hans Jakob Reckendorff.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er politiet massivt til stede på Hestens Bakke. Ambulancer holder standby og afventer, at politiet får overblik over situationen.

Opdateres....