Massiv eftersøgning: Leder efter dement i havnen

Østjyllands Politi tager endnu et redskab i brug i eftersøgningen af den 77-årige demente kvinde, der er forsvundet i den bidende kulde

Følg Krimi

Opdatering 27. december klokken 23.15: Kvinden blev mandag aften fundet død på Børglumvej i Risskov. Ekstra Bladet har derfor fjernet hendes navn og billede.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

 

Politiet sætter nu en båd i vandet for at lede efter en 77-årige dement kvinde, der har været forsvundet i minusgrader siden lørdag eftermiddag.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Ud over båden, der er sat i ved Aarhus Lystbådehavn, søger politiet også med en drone langs kystlinjen syd og nord for Aarhus. Hundepatruljer afsøger desuden områder, hvor kvinden kunne tænkes at være.

Hun har været forsvundet siden lørdag eftermiddag, men menes at være set samme aften i Aarhus ved Havnens Fiskehus mellem klokken 19.15 og 19.30, hvor hun kom gående i retning mod byen sammen med en mand.

Denne mand ønsker politiet at komme i kontakt med. Han beskrives som værende dansk, omkring 50 år gammel og over 190 centimeter høj. Han har desuden brunt, karseklippet hår.

Den 77-årige kvinde er omkring 165 centimeter høj, almindelig af bygning, har gråt hår og bærer briller. Hun er iført sorte bukser, sorte støvler og en kort, mørkeblå jakke, som ses på billedet herover.

Har du set kvinden, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.