Massivt til stede: Lastbil væltet

Politiet samt Brand & Redning var mandag til stede ved en ulykke på Helsingørmotorvejen, hvor en lastbil var havnet på siden

Voldsomt ser det ud langs motorvejen, hvor lastbilen er havnet i grøften. Fotograf: Kenneth Meyer
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Nordsjællands Politi og flere redningsarbejdere var mandag massivt til stede efter en ulykke på Helsingørmotorvejen ved afkørslen til Nærum.

Det oplyste Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

- Vi har sendt flere patruljer til stedet. Der er tale om et færdselsuheld, hvor chaufføren er kørt gennem autoværnet. Umiddelbart har ingen andre biler været involveret, siger en kommunikationsmedarbejder hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Det drejede sig om en lastbil, som var kørt gennem autoværnet. Den er nu blevet fjernet, men der vil være begrænsninger på strækningen i nogen tid, fortæller vagtchef Jakob Tofte.

- Vi er ikke længere til stede ved ulykke, da den politimæssige opgave er afsluttet. Der vil være hastighedsbegrænsning på strækningen, når den åbner, da autoværnet er beskadiget, siger han.

Her bliver lastbilchaufføren båret væk fra sit køretøj og hastet væk i ambulance. Video: Kenneth Meyer

Uheldet skabte trafikale udfordringer, meldte Vejdirektoratet. Derudover kunne Ekstra Bladets mand på stedet fortælle, at DSB's specielle kran, der kan flytte store køretøjer, ankom.

Ekstra Bladets mand på stedet kunne berette, at føreren blev fragtet væk i en ambulance efter at have været fastklemt i nogle timer i lastbilen. Politiet fortæller at hans tilstand ikke betragtes som alvorlig.

Se flere billeder herunder:

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+