Annonce:
Annonce:

McNakket: Elitesoldater kvæster burgerrøvere

To uheldige røvere valgte at røve den forkerte McDonald's

GIGN-soldaterne var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt søndag aften (Google Maps)
GIGN-soldaterne var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt søndag aften (Google Maps)
Annonce:
Følg Krimi

En gruppe på 11 franske elitesoldater sad søndag aften spiste burgere på en McDonalds i den østfranske by Besançon, da de fik sig en uventet overraskelse midt i restaurantbesøget.

Omkring klokken 21 ankom to bevæbnede røvere til burgerrestauranten. De to røvere affyrede et varselsskud uden for restauranten, før de stormede ind og røvede kassen.

Ifølge nyhedsbureauet AFP, havde de uheldige røvere dog ikke opdaget de 11 franske GIGN-elitesoldater, der denne søndag aften var bevæbnede og klædt i civilt.

GIGN-soldaterne, der blandt andet er specialuddannede til at håndtere gidselsituationer, så roligt til, mens de to røvere tømte kassen og forlod restauranten med omkring 2000 euro (14.000 kroner, red.).

Da røverne havde forladt restauranten, indledte elitesoldaterne for øjnene af de omkring 40 tilbageværende kunder jagten på de to røvere.

På parkeringspladsen foran McDonald's restauranten råbte de røverne an, men da de ikke stoppede, valgte en af soldaterne at affyre skud mod røverne.

Et skud ramte den ene af de to gerningsmænd i maven, mens den anden snublede ned af en trappe. De sårede røvere blev efterfølgende bragt til hospitalet, men er i ifølge det franske medie L'est Républicain uden for livsfare.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: