Medie: Dansker anholdt - ville købe to små-piger til sex

En 54-årig dansk mand er anholdt i byen Cebu i Filippinerne - mistænkt for at ville købe to små piger til seksuelle formål

Kender du noget til sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller en sms til 1224 (almindelige sms-takst)

En dansk mand er blevet anholdt på Filippinerne i en uhyggelig sag, der angiveligt omhandler menneskehandel med to mindre søskende på henholdsvis 11 og 12 år.

Det skriver flere fillipinske medier, deriblandt Sunstar.com.

Politiet ransagede natten mellem mandag og tirsdag den danske mands lejlighed i byen Cebu. Han var sammen med en 34-årig filippinsk mand og de to søstre, der ifølge de fillipinske medier var i lejligheden med henblik på at blive brugt til seksuelle forhold.

TV2.dk har talt med det lokale politi i Cebu, der bekræfter, at de har anholdt en dansk mand.

- Danskeren er sigtet efter den mest alvorlige paragraf i forbindelse med menneskehandel, og straffen er op til livstid, siger Sheril Baudisda til TV2.dk.

Den 34-årige mand agerede angiveligt som alfons for den 54-årige dansker og havde præsenteret ham for de to små piger i december sidste år.

Nabo identificerede gerningsmænd
Politiet havde fået nys om sagen, da pigernes forældre havde kontaktet dem. En 12-årig nabo til pigernes forældre havde fortalt dem, at hun kendte den 34-årige alfons, da hun selv havde været brugt i prostitution. 

Det var også den 12-årige pige, der identificerede den danske mand og den 34-årige filippiner, efter politiet havde stormet lejligheden og bragt de to søskende i sikkerhed.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, der er i gang med at undersøge sagen.

Kender du noget til sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller en sms til 1224 (almindelige sms-takst)