Medie: Dansker gennemtæsket i Polen - børnene sad i bilen

Tre børn på henholdsvis tre, seks og 13 år var vidner til, at deres far blev tæsket i den polske by Poznan efter et trafikuheld

Kender du noget til sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224

Et banalt trafikuheld endte med, at en dansk familiefar blev brutalt overfaldet i den polske by Poznan i lørdags, skriver den polske tv-station TVN24, der også har en video, der viser det brutale overfald.

Overfaldet skete i centrum af Poznan, da en bil på polske nummerplader blokerede den danske bil, der forsøgte at trække ind.

Det førte til en påkørsel, og den rasende polak steg straks ud af sin bil og gik over mod den danske families køretøj. Her hev han den danske mand, der var fører, ud af bilen, skriver det polske medie.

Herefter slog gerningsmanden ham adskillige gange, hvorefter han gik stille og roligt tilbage for at besigtigede sin egen bils skader. 

Den danske mands kone og tre børn på henholdsvis tre, seks og 13 år var alle vidner til det brutale overfald inden fra deres bil.

Ifølge tv-stationen pådrog den danske mand sig en brækket næse og skulle syes med adskillige sting i ansigtet efterfølgende. 

Jeg var bange
TVN24 har efterfølgende talt med den danske mand, som fortæller:

- Jeg var bange, da den polske mand kom og åbnede døren, trak mig ud og begyndte at slå mig. Jeg var bange, fordi jeg havde tre børn i bilen på 3,6 og 13 år. De var meget bange, da det skete, siger han til det polske medie.

Det lokale politi har sat alle sejl ind for at finde manden bag det brutale overfald, som risikerer en hård straf.

- Det skal ikke ske i trafikken. Vi er på udgik efter den hvide bil og gerningsmanden risikerer op mod fem års fængsel, siger talsmand ved det lokale polske politi, Andrzej Borowiak, til tv-stationen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, som undersøger sagen.

Ekstra Bladet har også været i kontakt med det lokale polske politi, hvor meldingen er, at deres talsmand er gået hjem og derfor kan de ikke udtale sig før onsdag.