Annonce:
Annonce:

Menneskejagt i gang i USA: Har 'henrettet' fem personer

En 38-årig mand, der mistænkes for at have skudt og dræbt sine naboer, jagtes lige nu i delstaten Texas. 200 betjente er sat ind

En 38-årig mand, der mistænkes for at have skudt og dræbt sine naboer, jagtes lige nu i delstaten Texas. 200 betjente er sat ind

Annonce:
Følg Krimi

Der mødte politiet et frygteligt syn, da de i weekenden blev kaldt ud til et skyderi i byen Cleveland i den amerikanske delstat Texas.

I et hus fandt de fem dræbte, heriblandt et blot otteårigt barn.

To af de dræbte var kvinder, der blev fundet liggende oven på to børn, som de forsøgte at beskytte. Børnene overlevede skyderiet.

Nabo gik grassat: Skød seksårig pige og hendes forældre

Gerningsmanden var væk, da politiet nåede frem og er endnu ikke anholdt. Det har fået de lokale myndigheder til at udlove en dusør på 80.000 dollars for informationer, der fører til anholdelse.

Det oplyste den lokale sherif, Greg Capers, på et pressemøde natten til mandag dansk tid.

Sheriffen har tidligere fortalt, at ofrene var blevet skudt 'i nakken og opefter' som var det henrettelser. Det ældste offer er 31 år, og de menes alle at være migranter fra Honduras.

Annonce:

Det skriver det tv-stationen NBC.

Ville have barn til at sove
Tidligt mandag morgen er der fortsat en menneskejagt i gang i delstaten, hvor mere end 200 betjente er sat ind for at finkæmme området og gå fra dør til dør i håb om at finde gerningsmanden.

Den mistænkte er en 38-årig mand fra Mexico, der anklages for at have skudt sine naboer, efter at de fredag aften bad ham stoppe med at skyde med sit semiautomatiske våben, så deres børn kunne sove.

Opfordringen fik ham angiveligt til at se rødt, og han troppede kort tid efter op i naboernes hus, hvor han begyndte at skyde direkte mod ofrenes hoveder.

Politiet har fundet mandens tøj, en telefon og mordvåbenet, men har ingen spor af gerningsmanden.

- Han kan være alle steder lige nu, lød det på pressemødet.

Efter to timer blev mistænkt løsladt: Nu er han sigtet

Annonce:

Det er kun et par dage siden, at en nabostrid i byen Charlotte i delstaten North Carolina nær var endt fatalt, da en lille piges basketball ved en fejl trillede ind på naboens græsplæne, og pigen og hendes venner løb ind for at hente bolden.

Naboen, en 24-årig mand, blev så rasende, at han begyndte at råbe og skrige ad børnene.

En af de voksne blandede sig og sagde, at naboen skulle tale pænt til børnene, hvorefter han gik ind i sit hus og hentede en pistol og begyndte at skyde efter både børn og voksne.

En pige på seks år, hendes forældre og yderligere en mand blev ramt af skud. De overlevede alle.

Stjerner råber op efter brutalt overfald på teenager

Også i delstaten Missouri var en blot 16-årig dreng tæt på at dø, da han tog fejl af to adresser og ringede på den forkerte dør, da han skulle hente sine yngre tvillingebrødre fra en legeaftale.

Da husets ejer åbnede døren, nøjedes han ikke med at sende teenageren væk, men tog i stedet en pistol frem og skød Ralph Yarl flere gange.

Et skud ramte ham i hovedet og et andet i armen, og blødende faldt teenageren til jorden.

Ældre mand trak ladt pistol i supermarked: Ville have bøffer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: