Menneskejagt slut: Mand anholdt efter skudepisode

Skyderiet skete ved middagstid, og ifølge politiet er ingen kommet til skade

Hør, hvad Hvidovres borgmester sagde om den tragiske hændelse tidligere

Københavns Vestegns Politi har netop anholdt en 41-årig mand efter skudepisoden foran børneinstitutionen Vedbyholm i Hvidovre.

Det skriver politiet på Twitter.

Ifølge politiet er der tale om en psykisk syg mand. De oplyser samtidig, at der ikke er nogen tilskadekomne.

Menneskejagt i Hvidovre, hvor en mand har skudt op i luften i nærheden af en børnehave. (Foto: Kenneth Meyer) Krimi Skyderi ved børnehave: Vi tager hånd om børnene

Københavns Vestegns Politi oplyser til Ekstra Bladet, at anholdelsen af den formodede psykisk syge mand foregik uden dramatik. Han blev anholdt i nærheden af gerningsstedet.

Politiet har været tilstede ved i Hvidovre de seneste timer, fordi man mente, at gerningsmanden stadig var i området.

I et kort hektisk øjeblik fortæller souschef i børneinstitutionen Vedbyholm Eva Møller Nielsen til Ekstra Bladet, at der er ro på situationen, før hun henviser til kommunens forvaltning.

- Der er heldigvis ikke sket noget. vi er i gang med at finde ud af, hvordan vi skal forholde os, sagde det fra en medarbejder i Hvidovre Kommunes kommunikationsafdeling, der ikke vil citeres med navn, tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Kommunen har samtidig arbejdet intenst på, at orientere forældrene til de børn, der befandt sig i børneinstitutionen, da den 41-årige mand affyrede skud.

- Forældrene skal orienteres så hurtigt som muligt. Vi har også kontakt til en psykolog, hvis der er behov for krisehåndtering. Vi tager hånd om børn og medarbejdere, lyder det fra kommunen, som afviser, at børneinstitutionen er blevet evakueret, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

Politiets jurister skal nu vurdere, om den 41-årige mand, der formodes at stå bag skyderiet, skal fremstilles i grundlovsforhør torsdag.

LIVE