Mesterbokser slår røver i gulvet

Røveren valgte det forkerte apotek til sit røveriforsøg. Se den dramatiske hændelse herunder

Mesterbokser slår røver i gulvet

Se den dramatiske hændelse her (Video: ABC)

Nogle gange er man bare på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Sådan et øjeblik havde amerikanske David West på Valentinsdag 14. februar, da han ved frokosttid kiggede forbi på det apotek, hvor hans kæreste arbejder.

25-årige West kom forbi apoteket i Bradenton, Florida for at høre hvad hans kæreste ville have til frokost, da der i samme øjeblik kom en røver ind ad døren.

- Hun sagde 'Subway', og bogstaveligt talt mens hun sagde 'Subway' hoppede han op på disken og forlangte at få udleveret smertestillende medicin, forklarer David West til ABC News.

Røveren havde dog ikke taget højde for David West, som med to statsmesterskaber er en ganske glimrende bokser.

- Han begyndte at rode med sine hænder og prøvede at tage noget op ad lommen, og der reagerede jeg så, fortæller West om episoden.

Det resulterede i en nærkamp, som fik sin bratte afslutning, da David West ramte røveren fire gange i hovedet, og dermed sendte ham til tælling.

Se den dramatiske hændelse i videoen over artiklen.

- Jeg prøvede virkelig ikke at skade nogen, jeg prøvede bare at gøre det rigtige, forklarede den 25-årige mesterbokser bagefter.

- Jeg beskyttede bare den, jeg elsker.

West fastholdt røveren, 26-årige Anthony Nemeth, indtil politiet ankom, og gav ham oven i købet nogle opmuntrende ord med på vejen.

- Jeg sagde til ham, at jeg håber det her er et vendepunkt i hans liv, lyder det fra West, der selv kender folk, som har haft lignende problemer, og håber at røveren får den hjælp han har brug for.

Mesterbokser slår røver i gulvet

Her ses en ældre, forhenværende bokser tæske to gaderøvere.

Røvere overfalder ældre mand - Så tæsker han dem

Mesterbokser slår røver i gulvet

Her er det ikke en røver, men derimod Ekstra Bladets Jonas Ryefelt, der får tæsk af en dansk bokser ved navn Mikkel Kessler. (Video: Jakob Jørgensen)

Kessler tilbage i ringen: Her smækker han journalist i gulvet