Midt i rocker-konflikt: Politiet finder skarpladt våben

To personer med relation til rockermiljøet bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør

Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst)

En række ransagninger gav mandag pote for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da de i to separate aktioner slog til mod medlemmer af bandemiljøet.

Det oplyser kredsen i en pressemeddelese.

Mandag ransagede betjente to adresser i henholdsvis Nakskov og Nykøbing Falster, hvor man blandt andet fandt narko og en pistol med tilhørende ammunition.

Begge ransagninger var en del af politiets arbejde i forbindelse med den seneste tids konflikter mellem personer med relation til Mongols eller Satudarah.

En 23-årig mand er tirsdag formiddag blevet varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster i fire uger, mens en mand i 40'erne lige nu bliver fremstillet.

Vold, brand og skud
Den 23-årige erkendte våbenbesiddelsen, mens hans ældre kammerat ifølge Ekstra Bladets oplysninger nægter et hvert kendskab til våbnet.

Begge er sigtet for besiddelsen af en kaliber 22 med 10 skarpe skud og yderligere 37 patroner. De anholdte har ifølge politiet tilknytning til bandemiljøet, men på grund af lukkede døre i de to retsmøder, står det uklart om mændene er en del af Satudarah eller Mongols. 

I flere måneder har en væbnet konflikt mellem de to rockergrupperinger i Sydsjælland sat politiet på overarbejde.

Siden det tidligere forår har der været en række skyderier, voldsepisoder og brandstiftelser i Sakskøbing og Nykøbing Falster i forbindelse med klubbernes sammenstød.

Udover dagens to grundlovsforhør blev en 18-årig mand -også med tilknytning til bandemiljøet - i fredags ligeledes varetægtsfængslet i fire uger for våbenbesiddelse.

Ekstra Bladet har i forbindelse med anholdelserne forsøgt at få en kommentar fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi uden held.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.