Min kone dybt chokeret efter branden

- Vores hund Molly reddede mine kone og datter. Den skal have et stort kødben i dag, siger ejer af nedbrændt gård ved Varde

- Min kone er naturligvis dybt chokeret efter branden. Hun er stadig indlagt på sygehuset sammen med vores lille datter.

Det fortæller 32-årige Leif, der er gift med den 27-årige kvinde, der heltemodigt reddede både sig selv og parrets tre-årige datter ud af et regulært flammehav i nat.

Også Leif er meget chokeret efter nattens dramatiske begivenheder, der var ved at koste mor og datter livet. Han ønsker derfor ikke at stå frem med fuldt navn og billede.

'Fantastisk hvad hun har gjort
Den 27-årige hustru blev vækket kort efter midnat, fordi hunden gøede. Hun fik omgående fat i datteren. Men kunne ikke komme ned fra stueetagen på grund af flammerne.

Hun kom derfor ud gennem et vindue på førstesalen.

- Det er jo helt fantastisk, hvad hun har gjort. Hun har reddet vores datter. Hun fik lukket hundene ud og sendt ind i en hestecontainer. Hun fik også hestene lukket ud. Hun havde ikke en telefon, så hun måtte løbe hen til mine forældre, som bor i nærheden, for at slå alarm, fortæller Leif til Ekstra Bladet.

Han var selv på natarbejde, men blev tilkaldt via telefon.

Kødben til Molly
- Vores hund Molly gøede så højt, at min kone vågnede. Den skal have et stort kødben i dag. Det er helt sikkert, siger Leif til Ekstra Bladet.

Parret bor på en gård på Debelvej i Outtrup ved Varde.

- Heldigvis fik brandfolkene forhindret at også stalden nedbrændte. Men ellers har vi mistet alt, hvad vi ejer og har. Alt er brændt. Men jeg har stadig min kone og datter. Det betyder alt. Jeg er meget stolt af det, min kone har gjort, siger Leif til Ekstra Bladet.

Leif vil torsdag morgen besøge sin allerkæreste på sygehuset i Esbjerg.

- Jeg ved endnu ikke, hvornår de kommer hjem.