Annonce:
Annonce:

Mindet i morges: Emilie får ikke fred, før morderen er fundet

Borgere fra Korsør var i de tidlige timer mandag morgen samlet for at mindes den dræbte teenager

Annonce:
Følg Krimi

KORSØR (Ekstra Bladet): Præcis et år efter den 17-årige Emilie Meng for sidste gang blev set i live, samledes borgere og forældre fra Korsør i morges for at mindes den dræbte teenager.

- I dag er det et år siden, at Emilie forsvandt. Vi ledte efter hende overalt.. Lad os sende vores ære og kærlighed til hende sammen, lød det fra mindehøjtidelighedens arrangør, Janni Rasmussen, inden de omkring 30 fremmødte holdt et minuts stilhed.

Deltagerne talte både unge og gamle. Også en håndfuld af byens ’Natteravne’, som passer på de unge i bylivet, var mødt op for at mindes Emilie.

Inden ceremonien havde flere lagt blomster og tændt lys, som blev lagt i hjerteform. Sagte talte de til hinanden, mens de ordnede pladsen foran by-skiltet ved Korsør Station, der siden teenageren blev fundet død i december sidste år, har fungeret som mindetavle.

Annonce:

Her hænger også en efterlysning af Emilies morder med billeder af pigen som barn og frem til hendes alt for tidlige død. ’Emilies liv sluttede – men vores sorg og savn ender aldrig’, står der på efterlysningen.

- Når først han er fundet, så har Emilie også fred. Og så kan vi komme videre. For vi har også børn, der skal kunne gå rundt, uden der sker noget, lød det fra Janni Rasmussen efter ceremonien til Ekstra Bladet.

Emilie Meng forsvandt fra Korsør station om morgenen 10. juli sidste år efter en bytur med sine veninder. Mens veninderne tog en taxa fra stationen, valgte Emilie selv at gå de knap to kilometer, der er til hendes hjem i Korsør centrum.

Men Emilie Meng nåede aldrig hjem. Hun blev fundet dræbt et halvt år senere, og hendes gerningsmand er fortsat på fri fod.

- Det er forfærdeligt, at han ikke er fundet. Jeg har en datter, som snart er på Emilies datter, og før det her skete, der frygtede jeg ikke på samme måde, at der kunne ske noget, lød det fra Morten Bjørk, som var en af de fremmødte forældre fra Korsør.

Annonce:

- Vi er her for at vise medfølelse for Emilie og hendes familie. De går igennem det værste, man kan som forældre, og vi tænker meget på dem.

I juni offentliggjorde politiet nye oplysninger i drabssagen, da de efterlyste oplysninger om en lys bil – formentlig en Hyundai i30 – som er fanget på overvågningen ved Korsør station.

Bilen kører fra parkeringspladsen foran stationen omkring det tidspunkt, Emilie Meng forsvandt. På trods af adskillige opfordringer i pressen fra poltiet, har føreren af bilen endnu ikke meldt sig selv.

Siden offentliggørelse af det nye spor har politiet modtaget i omegnen af 250 henvendelser.

Dræbt for et år siden: Sådan jagter de Emilies morder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: