Annonce:
Annonce:

Mindst 15 dræbt i trafikulykke i USA

En SUV og en lastbil var involveret i en forfærdelig trafikulykke i Californien på den amerikanske vestkyst, hvor flere personer er omkommet

Annonce:
Følg Krimi

Tirsdag morgen amerikansk tid er mindst 15 personer døde, da de var involverede i en stor trafikulykke i staten Californien, USA.

Det skriver flere medier, herunder ABC News og CNN.

Det er angiveligt en SUV og en lastbil, der var lastet med grus, det kørte frontalt sammen. Ifølge ABC News døde 14 personer på stedet, hvor en sidste person omkom på hospitalet kort tid efter.

ABC News beretter, at 27 personer var involveret i ulykken, der fandt sted i Imperial County, der ligger omkring 15 kilometer fra den mexicanske grænse og omkring 150 kilometer fra storbyen San Diego.

- Det var en kæmpe trafikulykke. Vi forsøger at tage os af de involverede på traumeafdelingen. I kan nok forestille jer, at patienterne går gennem en vanskelig tid, siger Adolphe Edward, der er leder på El Centro Regional Medical Center, til CNN.

Medierne rapporterer, at flere personer efterfølgende er blevet kørt på hospitalet med kvæstelser. Redningsmandskabet fra Imperial County har sendt 25 mænd til stedet, herunder fem ambulancer og fire helikoptere.

Ulykken bliver i skrivende stund undersøgt yderligere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: