Mirakel i USA: Kvæstet kvinde overlever seks dage i skoven efter bilulykke

Var formentlig ikke blevet fundet, hvis det ikke havde været for en undsluppet ko

En 53-årig kvinde kom så galt af sted i en soloulykke, at der måtte gå seks dage, før hun blev fundet svært kvæstet i en skov i Arizona. Foto: Arizona Department of Public Safety
En 53-årig kvinde kom så galt af sted i en soloulykke, at der måtte gå seks dage, før hun blev fundet svært kvæstet i en skov i Arizona. Foto: Arizona Department of Public Safety

En 53-årig amerikansk kvinde har overlevet seks dage i skoven, selv om hun havde 'livstruende kvæstelser' oven på en soloulykke i delstaten Arizona.

Det oplyser politiet i Arizona på sin hjemmeside.

Kvinden var ved et uheld kørt af vejen og gennem et hegn, hvorefter hun i sin bil faldt godt 15 meter ned og landede i et træ. Her blev bilen hængende med kvinden inden i.

Der var ikke umiddelbart nogen, der så kvinden køre galt. Og det tog altså seks dage, før hun blev fundet af myndighederne, skriver politiet.

Det skete først, da et hold ansatte i vejsektoren og en landmand forsøgte at få en undsluppet ko væk fra vejen. De opdagede et hul i hegnet nær landevejen.

Da de stod ved det ødelagte hegn, opdagede de en forulykket bil, der hang i et træ. Herefter blev politiet tilkaldt.

Det viste sig, at der på det tidspunkt ikke var nogen i den forulykkede bil. Men betjentene opdagede nogle spor efter et menneske, som førte mod en flod i nærheden.

Sporene førte betjentene 500 meter væk, før de fandt en svært dehydreret kvinde med alvorlige kvæstelser. Kvinden fik førstehjælp, og en lægehelikopter blev tilkaldt.

Kvinden fortalte til politiet, at hun havde mistet kontrollen over sit køretøj seks dage forinden, og at hun blev i bilen i flere dage, før hun valgte at klatre ud.

Da hun var kommet ud af bilen, gik hun mod jernbanen i nærheden med håbet om, at hun dér ville blive opdaget. Hun nåede imidlertid aldrig så langt på grund af sin fysiske tilstand, skriver politiet.

Kvinden er siden blevet behandlet på hospital. Hun har ikke ønsket at stå frem med navns nævnelse.