Misbrugte 22-årig kvindeligt gidsel i flere dage

23-årig mand fremstilles i grundlovsforhør med sigtelse for seksuelle krænkelser, grov vold og frihedsberøvelse over flere dage mod 22-årig kvinde

Følg Krimi

En 22-årig kvinde fra Sønderjylland gennemlevede indtil i går, hvad der må have været et sandt volds- og sexhelvede igennem flere dage i en lejlighed i Tønder.

Kvindens mareridt stoppede først, da hendes nære pårørende anede uråd og alarmerede Syd- og Sønderjyllands Politi mandag eftermiddag. Herefter kunne politiet rykke ud til lejligheden og anholde stedets 23-årige mandlige beboer samtidig med, at den 22-årige kvinde slap ud af, hvad politiet mener har været som et fængsel med vold og gentagne seksuelle krænkelser mod kvinden. Volden og sexkrænkelserne stod ifølge politiet på over flere dage.

Sag om sex-gidsel: Kvinde brød grædende sammen i retten

- Vi har naturligvis afhørt både manden og kvinden i aftes, men der er stadig flere løse ender og uopklarede sammenhænge i sagen, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Den 22-årige kvinde har ikke været i livsfare, men hun har ifølge Ekstra Bladets oplysninger været udsat for flere former for grov vold og alvorlige seksuelle krænkelser.

Har kendt hinanden i kort tid

- Jeg hverken kan eller må uddybe yderligere om overgrebenes karakter, men der er formentlig tale om meget alvorlige lovovertrædelser, siger Bent Thuesen.

Manden og kvinden havde kun kendt hinanden i kort tid i forvejen, og de var ikke kærester. Kvinden var angiveligt på besøg hos manden, da han besluttede at tage hende som sit volds- og sexgidsel.

Ville have sexslave i garage

- Vi ved endnu ikke, om der har været tale om decideret voldtægt, men vores indledende efterforskning viser, at kvinden har været udsat for flere seksuelle overgreb, siger Bent Thuesen og henviser til, at anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved det grundlovsforhør, som begynder ved Retten i Sønderborg i dag klokken 13.

Her fremstilles den 23-årige mand med en sigtelse for frihedsberøvelse, grov vold og seksuelle krænkelser. 

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.