Mishandlet kvinde sendte nødråb på toiletpapir

'Det er fordi, jeg slet ingenting får at spise overhovedet, det er derfor, jeg spurgte, om I har rester hver dag fra alle jeres måltider', lød en af de desperate bønner

Tre mænd og en kvinde er blevet varetægtsfængslet for at have holdt en kvinde tilfangetaget og udsat hende for mishandling. Arkivfoto
Tre mænd og en kvinde er blevet varetægtsfængslet for at have holdt en kvinde tilfangetaget og udsat hende for mishandling. Arkivfoto

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 23-årig kvinde sendte ifølge naboer nødråb på toiletpapir og køkkenrulle, før hun forleden blev reddet fra en ifølge politiet minimum 17 dage lang indespærring og mishandling i et hus i udkanten af Højslev Kirkeby.

Det skriver Skive Folkeblad om sagen, som tre mænd og en kvinde er blevet sigtet i og varetægtsfængslet for frem til 11. april.

'Det er fordi, jeg slet ingenting får at spise overhovedet, det er derfor, jeg spurgte, om I har rester hver dag fra alle jeres måltider. Please. Jeg beder, vil I ikke nok', lyder den desperate bøn på en af beskederne, som Skive Folkeblad har billeder af.

Naboerne undrede sig over de mystiske beskeder, som blev listet ind igennem soveværelsesvinduet i et af nabohusene, men nåede ikke at gribe ind, før en horde af politibiler holdt foran huset.

- Vi tænkte med det samme, at det nok havde noget med den kvinde at gøre, men vi anede ingenting om, hvad det kunne være. Det kom alligevel noget overraskende for os, og det er ikke rart eller trygt at have det så tæt på, siger et nabo-par til Skive Folkeblad.

Ræd hund
De har observeret, at fire personer kort før 1. marts flyttede ind i huset, som i årevis havde stået tomt.

De har også bemærket en meget tynd pige lufte en hund:

- Pigen havde meget tynde ben, men ellers kunne vi ikke se hende så godt, da hun havde en hættetrøje eller jakke over hovedet. Hunden viser ofte tænder, men når man gik hen imod den, blev den bange. Den var meget ræd, og jeg tror ikke, den har haft det godt, siger den kvindelige nabo.

Ifølge politiets sigtelse er den 23-årige under indespærringen blevet udsat for en lang række tilfælde af vold, trusler og ydmygelser.

Hun er ifølge politiet  blevet slået adskillige gange med flad og knyttet hånd i ansigtet og på kroppen. Der er blevet taget kvælertag om hendes hals, og hun er blevet sparket.

Behandlet på hospitalet
Det er også politiets opfattelse, at de sigtede har fået en hund til at bide kvinden adskillige gange. Og der er blevet skudt mod hende med en hardball-pistol.

Under tilfangetagelsen er kvinden - igen ifølge sigtelsen - blevet nægtet mad og drikke i perioder, ligesom hun også er blevet forhindret i at gå på toilettet. Kvinden har efter befrielsen været til behandling på hospitalet.

De nu varetægtsfængslede er en 18-årig kvinde og tre mænd på 23, 25 og 27. Den 27-årige har ifølge politiet haft et forhold til den tilfangetagne kvinde.

Fire fængslet: Fik hund til at bide kvinde adskillige gange

Anklagerfuldmægtig Niclas Nissen fortalte mandag til Ekstra Bladet, at politiet blev opmærksom på sagen efter en anmeldelse søndag fra en person med kendskab til, hvad der foregik.

- Da politiet ankom til adressen, var de der allesammen, sagde Niclas Nissen om de sigtede, som alle nægter sig skyldige og har kæret varetægtsfængslingen til landsretten.

Afhøringen af de fire skete enkeltvis bag lukkede døre.